2024. augusztus 3., szombat

Hogy csapná pofán őket is egy interszex - D. Tóth Krisztáék szerint semmi baj azzal, ha férfi ver nőt az olimpián

Várható volt amúgy, hogy a hazai baloldal megmondói, a sátánista globális elit hű szekértolói előbb-utóbb kiállnak az XY kromoszómás "nő", Imane Khelif algír boxoló mellett, aki 40 másodperc alatt néhány akkora ütést vitt be női ellenfelének az olimpián, hogy az a saját testi épsége érdekében abbahagyta a meccset. 

A wmn.hu oldalon jelent meg az első transz-mosdató cikk a témában, és D. Tóth Kriszta biztosított neki reklámot a saját Facebook oldalán


A cikk szerint szegény Halif csak egy a több, mint 30 féle ún. "interszexből", és teljesen jogosan és megérdemelten nyeri meg akár az olimpiát is, miután minden női ellenfelét agyba-főbe agyabugyálja, köszönhetően az XY kromoszómáiban hordott genetikai információ alapján kifejlődött, egyszerűbben szólva férfi testi erejének. Van ilyen, ettől szép az élet, vallják globalistáék.  

Egyébként sem biztos, hogy XY kromoszómái vannak, mert azt a homofób oroszok mutatták csak ki, a magas tesztoszteron szintje származhat doppingtól is (az persze nyilván szintén nem az ő hibája) és egyébként sem nyerte meg (még így sem) minden eddigi meccsét, volt néhány olyan is, amelyen kikapott szegénke, sajnálkoznak a ballibantak. 

Kapcsolódó:

Aki interszex, az nem „biológiai férfi” – fogalmi tisztázás Imane Helif ökölvívó esete kapcsán (wmn.hu)

Botrány az olimpián: Férfiként indult a női boksztornán az algériai Imane Khelif, 46 másodpercig tartott a meccs + videó (hirtv.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése