2024. május 28., kedd

Egy ellenállót konkrétan rabosítottak, mert Ivermectint merészelt vásárolni a plandémia alatt

Elképesztő eset jutott a tudomásomra, egy ellenálló arról tájékoztatott a legutóbbi, dr. Tamasi József melletti szimpátiatüntetésen, hogy őt időközben rabosították, mert egy bizonyos Bolla Miklóstól megvásárolt, utalással fizetett számlával 10 doboz Ivermectint, még a plandémia alatt, mivel úgy gondolta, hogy jobban bízik az Ivermectinben, mint az állam által kínált megoldásokban az ún. COVID-19 nevű "betegség" ellen. 

A neve elhallgatását kérő ellenálló a rendelkezésemre bocsátotta az ellene folyó eljárás ügyiratait is, ezek alapján az ellenállót Magyarországon nem engedélyezett gyógyszer vagy állatgyógyászati készítmény indokolatlan mennyiségben tartásával vádolják, ami a hatályos btk. szerint gyógyszerhamisításnak minősül. 







Az ellenállót telefonon keresték meg, kihallgatásra hívták be, és ott közölték vele, hogy gyanúsított, és rabosították is. Az eljárás elleni első panaszát is elutasították. 



Jelenleg tehát folyamatban van a büntetőeljárás ellene. Roppant érdekes, hogy a btk. nem határozza meg az "indokolatlan" mennyiség fogalmát, ezt a magyar joggyakorlat teljesen a bíró belátására bízza, ha úgy ítéli meg, hogy a kérdéses mennyiség több, mint amennyit elfogyaszthat a tulajdonos, esetleg a családjával együtt, akkor meg is valósult a bűncselekmény. 

Ugye az Ivermectin fontossága abban rejlik, és főleg abban rejlett a hamis járvány alatt is, hogy amennyiben hatékonynak bizonyul a kamu nátha ellen, mint gyógyszer, úgy megszűnt volna az emberiesség elleni bűncselekmény, a kötelező oltások bevezetésének amúgy is igen gyenge lábakon álló egyetlen érve, hogy nincs más gyógyszer, csak az oltás. Úgy tűnik, a magyar kovidtálibok megfélemlítési hadjáratot indítottak az Ivermectint forgalmazók és anyám borogass, az Ivermectint fogyasztók ellen is. 


Kapcsolódó:

Az FDA el kellett távolítsa az Ivermectint illető hamis állításait (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése