2024. május 26., vasárnap

Úgy tűnik, ideiglenesen megbukott a WHO plandémiás szerződése


Miután Nagy Britannia, Szlovákia és Hollandia is kitáncolt a globalisták legújabb rémszerződéséből, a Nemzetközi Egészségügyi Szabályozásokkal együtt valóságos egészségügyi világdiktatúrát kialakítani kívánó ún. pandémiás keretszerződésből, a szerződést illető tárgyalások, úgy tűnik, megrekedtek. 

A felek nem bírnak megegyezni egy végleges szerződés szövegében, ez derül ki a New York Times két napja megjelent cikkéből

A szerződés két fájó pontja a vakcinákhoz való egyenlő hozzáférés valamint megfigyelési rendszerek telepítése, folytatja az amerikai napilap. 

Az egyébként teljesen globalista hangvételű cikk azon sopánkodik, hogy abban mindenki megegyezik, hogy lesz következő világjárvány, csak még azt nem tudják, mikor és melyik lesz az (megegyeznek benne, nyilván, mert ők szervezik a bulit).

A most hétfőn Genfben kezdődő tárgyalásokon kívánták elfogadtatni a világgal a plandémiás szerződést a WHO szörnyetegei, azonban arról olyan heves viták folytak, akár egy-egy szavon vagy kifejezésen is, amelyek lehetetlenné tették a végleges szöveg kialakítását, rinyálnak tovább a New York Times firkászai. 

A cikk egyébként tényként közli, hogy a plandémiás szerződés, elfogadása esetén, kötelező érvényű lett volna minden olyan ENSZ tagállamra, amelyik elfogadja azt. Ezt azért érdemes kiemelni, mert a hazai globalista csicska médiaorgánumok, de maga a pintéri belügyminisztérium is hangosan tagadták, hogy egyébként a szerződés kötelező erejű lett volna, szerintük csupán ajánlásokat fogalmazott volna az meg. 

A cikk azt is közli, hogy az amerikai, és számos európai választás előtt át akarták nyomni a szerződést, ezért volt a sietség is (persze, Orbán és az álbaloldal kovidfasisztáinak a kezében kitűnő fegyver lett volna, a szerződés elbukása így most kitűnő fegyver az újvilágrend-ellenes Mi Hazánk kezében).

A cikk kiemeli, hogy "Donald Trump már itt a spájzban", azaz nem is titkolja, hogy elsősorban Donald Trump esetleges választási győzelmétől rettegnek a globalisták, ugyanis semmi esélyt nem látnak a rémszerződésük keresztülvitelére egy Trump vezette Amerika részéről, sőt, Trump akár a WHO-ból is kiléptetné Amerikát.  

Üröm az örömben, hogy legalábbis hivatalosan, Nagy Britannia például azért táncolt vissza a szerződéstől, mert azt fájlalja, hogy az általa vásárolt vakcinák mintegy 20%-át jótékonyságként a fejlődő országoknak kéne szétossza, amit konkrétan sajnálnak a brit bürokraták. Argentína a húsexportja korlátozását nem akarja elfogadni stb.

Látható, hogy a plandémiás szerződés elutasításának indokai között igen kevés szó esik arról, ami minket igazán érdekelne, az emberi jogok megsértéséről, a hamis járványok kitalálásáról és erőltetéséről, a lezárásokról, a maszkkényszerekről, kötelező injekciókról, az újvilágrend tömeges megfigyelésről stb. 

Mindenestre, nem kiabáljuk el, de úgy tűnik, ha nem is véglegesen, de elodázódik a WHO plandémiás szerződése jelentette apokalipszis, és még további időt nyertünk arra, hogy a veszélyt a tömegeknek kiközvetítsük, és még több embert állítsunk a mi oldalunkra. 

Kapcsolódó:

Countries Fail to Agree on Treaty to Prepare the World for the Next Pandemic (nytimes.com) 

A kormány nem tervezi a kilépést a WHO-ból, és szerinte szó sincs szuverenitásunk átadásáról - kaptam választ a WHO-s közérdekű bejelentésemre (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 


Rendkívüli hír! Először magyar nyelven! Nem írják alá a WHO pandémiaszerződését!(szakacsarpad.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése