2024. május 13., hétfő

Feljelentettem Bayer Zsoltot közösség elleni uszításért

Feljelentést nyújtottam be az Országos Rendőrfőkapitányságra Bayer Zsoltnak a saját showműsorában elhangzottakkal kapcsolatban. Mint ismert ugyanis, nevezett Bayer Zsolt, a Fidesz egyik igen mocskosszájú megmondó embere az egyik műsorában azt találta mondani, hogy mindazokat a szülőket, akik peres úton kívánják megoldani, hogy a gyerekük felmentést kapjon a kötelező oltás alól, a bíróság fel kéne pofozza, ráadásul fejenként kétszer, és a gyereket meg be kell oltani.

Ezek alapján közösség elleni uszítás és kényszerítés hatósági eljárásban bűncselekményre való felbujtás alapos gyanújával  tettem feljelentést. 

Nem olyan régen Majoros Tamás, azaz Majka is hasonló megnyilvánulásokat engedett meg magának a COVID-19 elleni injekciókat elutasítókkal kapcsolatban, abban az esetben is feljelentést tettem, és abban az esetben a nyomozó hatóságok azt állapították meg, hogy Majka csak véleményt közölt. 

Bayer Zsolt esete annyiban különbözik mégis a Majka esetétől, hogy itt mások is, konkrétan a Botka István alapította Mag Népe Mozgalom is tett egy feljelentést, ráadásul ők ügyvéd segítségét is igénybe vették, erről Botka István a Hun Televízió egyik műsorában számolt be. Tekintve, hogy így már akkor két feljelentés is született, talán mégse fogják tudni olyan könnyen lesöpörni azokat. 

 







Szerk. megj.: talán ideje volna az egész oltásellenes frontnak, vagy minél többeknek ezt a feljelentést elküldeni. A tömeges feljelentések is egy bizonyos népakaratot tükröznek, és akár igen erős meggyőző erejük lehet a nyomozó hatóságok fele. Ahogy egy várat sem egyetlen ostromló foglal el, úgy ezekben a politikai ügyekben is nem egy vagy két, bármilyen jól felépített feljelentés, hanem csak a törvényes eszközökkel megvalósított tömeges civil nyomásgyakorlás vezethet sikerre. 

Kapcsolódó: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése