2024. május 22., szerda

Győzelem - első fokon felmentették Tamasit a rémhírterjesztés vádja alól


2024 május 21-én a Budapest II. és III Kerületi Bíróságon zajlott dr. Tamasi József büntetőpere. A tisztánlátó doktort rémhírterjesztéssel vádolta meg az oltásdiktatúra, a mostanig húzódó kirakatperben a tegnap hirdetett elsőfokú ítéletet. Az ítéletben dr. Tamasit felmentették a vádak alól, a vádat képviselő ügyész azonban fellebbezést nyújtott be. 

A tárgyalás alatt az ellenállás szimpátiatüntetést szervezett a bíróság épületével szemben, oltások után elhalálozottak fényképeit állítottuk ki, amelyek számos járókelő figyelmét is megragadták. Stregova Erzsébet a büntetőper irataiba nyújtott betekintést, több részletet is felolvasott Tamasi büntetőperének eddigi anyagaiból. 

Jómagam is felszólaltam, de Bognár Tibor, Gurabi Ágnes, Albert János, Tomasovszki László, Ulrik Tibor, Budai Andrea és még jó néhány ellenálló szintén megnyilvánult, mindannyian elítéltük a Tamasi doktor elleni büntetőeljárást. 

Az egybegyűltek hangos, Tamasi ártatlanságát hangoztató skandálással is a bíróság tudtára hozták, hogy milyen ítélet lehet az egyetlen elfogadható kimenetele a tárgyalásnak. 

Képgaléria:






























 

Kapcsolódó:

Tüntetés az oltásáldozatokért - az első, de reméljük, nem az utolsó (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése