2024. május 25., szombat

Szánalmas lejárató kampányt indítottak ismeretlenek a Mi hazánk ellen, de felhasználjuk reklámnak

Névtelen szórólapokkal tömték tele a nyíregyházi tömbházlakások postaládáit ismeretlenek, a szórólapokban a Mi Hazánk Mozgalmat gyalázzák. 



A szórólapon az újvilágrend-ellenes párt akkumulátorgyár-ellenes törekvéseit szidalmazzák, és azt is fájlalják, hogy a mihazánkos parlamenti képviselő asszony, Duró Dóra, oltottként az oltás ellen kampányol. Ez a két megnyilvánulás eléggé leszűkíti a szórólapozók esetleges kilétének a körét, mert ugye ez a két közéleti téma leginkább a kormánypártnak fáj. 

A közepes értelmi szintről árulkodó szövegezésű szórólapon továbbá azon is sopánkodnak, hogy a Mi Hazánk úgymond "áljobboldali", és úgymond ellentétet színlelve váltak ki a Jobbikból. Azaz nem túl tájékozott szórólapozóink szerint a Jobbik egy igazi "jobboldali" párt.

Aztán a szokásos óbégatás, hogy Toroczkai rendőrautóban ül, és akkor máris ügynök. Erről álljon itt magának Toroczkai Lászlónak az álláspontja:

@toroczkai.laszlo Miért ültem a rendőrautóban a 2006-os tévéostromnál? #tévéostrom #2006 #rágalmak #toroczkai #toroczkailaszlo #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ eredeti hang - Toroczkai László


Toroczkai a vérbíró dédnagyapjáról is nyíltan beszél, ebben a videóban:

@toroczkai.laszlo Ősök kísértete, a történelem alakítói. #vérbíró #56 #1956 #mátyáskirály #történelem #magyarország #toroczkai #mihazánk #fyp #foryou #nekedbe ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya


Összegzésként elmondható, hogy a feltörekvő, és egyre több magyar szimpátiáját elnyerő, a legégetőbb, mindenkit egyformán érintő társadalmi problémákat felvállaló és azt orvosolni szándékszó Mi Hazánk Mozgalom Pártot Nyíregyházán bugyuta módon lejáratni kívánó szórólapok csak arról tanúskodnak, hogy bizonyos politikai erők rettegnek a változástól, a nép haragjától, és az ennek a népharagnak a manifesztáicójaként egyre jobban megerősödő Mi Hazánk Mozgalom esetleges önkormányzati választási sikerétől. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése