2024. május 16., csütörtök

Elvesztette a lányát a háromszor pfizerelt Brumecz József, de neki az fáj, hogy mi, oltásellenes konteósok észrevettük a halálesetet

A legnagyobb problémája az a lányát elveszítő, három Pfizerrel büszkélkedő Brumecz Józsefnek, hogy mi, ún. "elvakult oltásellenes konteósok", észrevettük a fiatal lány tragikus elhalálozását, és kérdéseket kezdtünk felvetni ezzel kapcsolatban. Az, hogy ő is kérdéseket vessen fel a nem mindennapi halálesettel kapcsolatban, persze fel sem merült az "apában".




Jó eséllyel a lánya is oltva lehetett, ugyan erről nincs információ, az apa nem válaszolt egyértelműen erre a kérdésre. József a Rejtélyes, oltás utáni elhalálozások és súlyos megbetegedések Facebook csoportban is kikérte magának, hogy miért foglalkozunk mi a lánya hirtelen halálával, aminek még ő sem tudja az okát. 


Szerk. megj.: Kedves József, mi azért foglalkozunk a lányod halálával, mert jó eséllyel egy globális népirtási program áldozatának tartjuk. Az apokalipszis elején, technokrata, az embert gépekre lecserélő világunkban a te bajod, ha birka módjára, nyomtalanul kívánsz eltűnni a történelem süllyesztőjében, mint fajodnak szürke egyede, de mi, a többi ember, nem fogunk harc nélkül távozni. Kérlek, ezt értsd meg, ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy.  

Kapcsolódó:

Berkes László beoltatta magát, meg is látszik rajta (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése