2022. január 26., szerda

Majka mondhatja, hogy felpofozna és kényszeroltana minket, mert az "vélemény"

                                 


Elutasította a Budapesti Rendőr-Főkapitányság a feljelentésemet Majoros Péter, alias Majka ellen. 

Nevezett Majoros Péter ellen azért tettem feljelentést, közösség elleni uszítás miatt, mert nagy nyilvánosság előtt, 2021 decemberében a "Péntek esti partizán" elnevezésű műsorban lehülyézte az oltatlanokat és azzal "vagánykodott", hogy támogatná a kötelező oltást, és azt, hogy felpofozzák az oltatlanokat, sőt, legszívesebben mindannyiukat ő maga pofozná fel, néhányukat akár kétszer is, állította.  

A rendőrség szerint ezek a nagy nyilvánosság előtt elhangzott kifejezések "pusztán kedvezőtlen, esetleg sértő vélemény, nyilatkozat vagy bírálat", nem jelenik meg bennük uszító tartalom. 

Az, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt ellenérzéseit, kedvezőtlen vagy sértő nézeteit és gondolatait megosztja, akár hangulatkeltő módon, nem alkalmas gyűlölet kiváltására és így a társadalmi kapcsolatok megzavarására, állítják a rendőrök.
 





Kapcsolódó:

Lássuk, utoléri-e Majkát az oltatlanok dühe - becsületsértésért és közösség elleni uszításért tettem feljelentést ellene a hülyézős-pofozkodós vagánykodása miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése