2022. január 2., vasárnap

Csak bele kell kicsit nyúlni a témába. Oszter Sándor is oltottan, másokat is oltásra buzdítva távozott az örök vadászmezőkre, tavaly.

Míg az újvilágrend rémvakcináit erőltető oltáspárti propaganda leragadt, mint a bakelitlemez Kóbor János 78 éves, szívproblémákkal küszködő oltatlan énekesnek a hivatalos propaganda szerint "kovidban" bekövetkezett sajnálatos elhalálozásánál, addig egyre gyarapszik azon ismert magyar személyiségek listája, akik bekajálták a FIDESZ kormány és az álellenzék közös újvilágrend propagandáját, beoltatták magukat, ezt követően pedig hosszabb-rövidebb időn belül, betegségben elhaláloztak, leggyakoribban szív és érrendszeri megbetegedés vagy felső légúti megbetegedés következtében. 

A lista újabb tagja Oszter Sándor színész, akiről a Blikk írta meg, hogy a kínai Sinopharm oltásban részesült, és mindenkit oltatásra buzdított. 





Tavaly október 30-án színinfarktusban elhalálozott Oszter Sándor, adja tudtul több internetes média. 





Kapcsolódó:

"Váratlanul" és "koraian" távozott Kállai Gábor nemzetközi nagymester, adja hírül a Magyar Sakkozásért Alapítvány. Mondjuk háromszor hívta ki a sorsot, derül ki a Facebook oldaláról. (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése