2022. január 30., vasárnap

Truck off Trudeau - Kamionos forradalom Kanadában, ja és a háromszoroltott Trudeau hirtelen kovis lett


Újvilágrendellenes, a globalista népességcsökkentő terveket kiszolgáló sunyi kanadai rezsim elleni forradalommá növekedett az észak-amerikai fuvarosok ellenállása, akik Kanada minden szegletéből és az Egyesült Államokból is tízezerszámra indultak útnak konvojokban a kanadai fővárosba, Ottawába. A kamionosokat mára tüntetők sokasága és a lakosság általános szimpátiája támogatja. 

Az eleinte totális médiacsend övezte, egyre nagyobb méretű eseményt mára már a fősodratú média is kénytelen-kelletlen bemutatta, a híradóban és a mainstream internetes portálokon is meg-megemlítik. 

Többszázezres Facebook csoportjaik többször is törlésre kerültek, de nagyon gyorsan újraszerveződtek, és mára minden közösségi oldalon jelen vannak.

A kanadai példát követve Európában is szerveződik kamionos óriástüntetés. 

Az undorító globalista kutya, a kanadai elnök Trudeau lekicsinylően nyilatkozott a kanadai forradalomról, aztán "covidos" lett három oltás után, és önkéntes karanténba vonult, amíg a dühös kamionosok a fővárosban tartózkodnak.




(a rajzfilmrészlet a Simpsonék című rajzfilmsorozatból származik, összeollózott, de a jelen helyzetet remekül illusztráló alkotás)

Kapcsolódó:

KANADA: Hírzárlat van, mert már legalább félmillióan fogtak össze a változásért! (frissítve!) (mediaforras.com)

UPDATE: A KANADAI EMBEREK VISSZAVESZIK A PARLAMENTÜKET ÉS AZ ORSZÁGUKAT- A COVID-NÁCI KORMÁNY ELMENEKÜLT – ÉLŐ VIDEÓ: ELKEZDŐDÖTT A COVID ELLENES FORRADALOM – Hatalmas tömeg Ottawában, a Szabadság 2022 Konvoj megszállta a kanadai fővárost (informatialibera.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése