2022. január 19., szerda

Tüntetés az új honvédelmi törvény és az oltásterror ellen


Vonulásos tüntetést jelentettem be 2022 február 12-re Budapestre, az Oktogon térről a Kossuth Lajos térig.

A tüntetés célkitűzései: 

1. Követeljük az összes megszorító járványügyi intézkedés azonnali megszüntetését. 

2. Tiltakozunk kifejezetten a február 15-én életbelépő új járványügyi intézkedések ellen és az ezekből következő, párhavonta kényszerített oltásterror ellen. 

3. Követeljük a koronavírus járvány influenza járványhoz hasonló egészségügyi megközelítését, csak a tünetekkel orvoshoz forduló személyeket teszteljék, ne legyen kontaktkutatás és karantén. 

4. Tiltakozunk a kilencedik alaptörvénymódosítás és az új honvédségi törvény ellen, mert ezek megteremtették a jogi keretét annak, hogy a Honvédséget a magyar lakosság ellen be lehessen vetni. 

5. Követeljük, hogy a világjárványt hazudó Egészségügyi Világszervezet vonuljon ki Magyarországról, követeljük a koronavírus járvány ürügyén bevezetett egészségügyi diktatúra, az Újvilágrend azonnali felszámolását, és a magyar nép szuverenitásából fakadó jogai elleni merényletek elkövetőinek azonnali büntetőjogi felelősségre vonását. 

6. Követeljük, hogy a magyar országgyűlés mondja ki, hogy a 2021-2022 időszakban az ún. "oltatlan" magyar állampolgárok elleni tömeges jogsértések emberiesség elleni bűncselekmény.

Kapcsolódó:

Magyar Gray State, avagy belénk lőhet a honvédség? - Frissítve (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése