2022. január 3., hétfő

Sorozatunk folytatódik - Homonnay Gergely a Janssenre kapott decemberi Pfizer booster utáni mellékhatásokat egy mákos bejglivel megszüntette, majd meghalt

Nem kellett sokáig várni az újabb ismert magyar személyiségre, aki buzgó újvilágrend-hívőként magát oltatta és másokat is erre buzdított, majd hosszabb-rövidebb időn belül elhalálozott. A 46 éves, élete virágában levő Homonnay Gergely baloldali aktivista, akiről azt suttogták, hogy ő lenne a botrányhős "ördög ügyvédje" Facebook oldal kezelője, szilveszterre elhalálozott, szívleállásban, tájékoztat az index.hu.


Médiahírek szerint még nyomozás is indult a halála ügyében, mi csak az booster oltásos és másokat is oltásra buzdító nyilvános Facebook posztját tesszük közzé.


Érdekesség, hogy a Facebook oldalát böngészve december 19-én ő maga is posztol egy 53 éves elhalálozottról, Carlos Marín énekesről, és kiemeli, hogy az énekes oltott volt. 


Kapcsolódó:

Holtan találták Rómában Homonnay Gergely írót (index.hu)

"Váratlanul" és "koraian" távozott Kállai Gábor nemzetközi nagymester, adja hírül a Magyar Sakkozásért Alapítvány. Mondjuk háromszor hívta ki a sorsot, derül ki a Facebook oldaláról. (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Meghalt Carlos Marin, az Il Divo énekese (24.hu)

1 megjegyzés:

  1. “Ahogy az Ózban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik” – írta Facebook-oldalán Homonnay Gergely.

    VálaszTörlés