2022. január 24., hétfő

Bréking! Márki Zaj is felismerte, így választások előtt az oltásellenes táborban rejlő hatalmas potenciált


Márki Zaj Péter, a baloldali összefogás miniszterelnök jelöltje meglepően nyíltan beszélt egy élő facebook videóban a kovi "oltás" kérdéséről és gyakorlatilag megszólította az oltásellenes tábort. 

Háromszoroltottként természetesen még mindig az "oltás" "hatékonysága" mellett tör ugyan lándzsát ebben a videóban, viszont elég logikusan azt állítja, hogy ha az "oltás" véd, akkor az, aki megkapta, nincs mitől féljen (és így nincs még elméleti jogalap sem az oltatlanok jogainak bármilyen korlátozására, mert nem veszélyeztetik - még elméletben sem - mások életét, szerk. megj.)

Hangoztatta, hogy akik átestek a náthán (az újvilágrendben "covidon"), azoknál is kialakul a "védettség". Kiállt az egészségügyi önrendelkezési jog abszolút jellege mellett is. 

Szerencsétlen párhuzamot vont az ausztriai "járványkezeléssel", mint követendő modellel, gondolom elfelejtette, hogy ott amúgy mindenkinek kötelezővé tették az eutanázia injekciót. 

Egészen konkrét ígéretet is tett nyilvánosan, hogy egyáltalán sehol nem teszi kötelezővé az ő kormánya a kovi "oltást", és ezt azzal támasztotta alá, hogy Hódmezővásárhelyen, ahol jelenleg polgármester, nem tette kötelezővé az önkormányzati dolgozóknak, holott erre a törvényi lehetősége meg lett volna, és ennek az lett a következménye, hogy más állami szektorokból jöttek át hozzá dolgozni olyanok, akik nem kívántak élni az injekció "lehetőségével".

Végül a videóból kiderül a magyarázat arra is, hogy a politikus miért ütött meg váratlanul ilyen, a baloldalon rendkívül merész oltáskritikus álláspontot, ugyanis politikusra jellemző módon - aki csak akkor változtat retorikát, ha szavazatokban mérhető politikai fenyegetést érez a konkurrencia részéről -, Márki Zaj szóba hozza azt a politikai ellenfelét is, akitől leginkább tart, becsmérlően beszél a Mi Hazánk Mozgalom Párt nyíltan oltásellenes retorikájáról.  

A baloldali miniszterelnök jelöltet végül a riporter kellett félbeszakítsa, annyira elmerült a témában. 

 

Szerk. megj.: a miniszterelnök-jelölt úr ugyan elmehet egy kezdő oltásellenesnek, a politikai palettán azonban Gődény gyakorlatilag hibátlan oltásellenes ideológiájával és a Mi Hazánk Mozgalom kielégítő oltásellenes ideológiájával áll szemben, úgyhogy tőlük szavazatot elhappolni nem lesz könnyű dolga. Van erre egy mondás, Márki Zaj Péter a hegy alatt abrakol. 

Kapcsolódó:

Kunhalmi Ágnes arra ébredt, hogy fáj neki az esze (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Márki Zaj Péter élője (Facebook)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése