2022. január 1., szombat

"Váratlanul" és "koraian" távozott Kállai Gábor nemzetközi nagymester, adja hírül a Magyar Sakkozásért Alapítvány. Mondjuk háromszor hívta ki a sorsot, derül ki a Facebook oldaláról.

Kállai Gábor nemzetközi sakknagymester 2021 augusztus 20-án posztolta ki tréfásan a Facebook oldalára, hogy "két Sputnyik után tegnap egy Pfizer! Úgy látszik, nincs tünetem..."


2021 december 31-én a Magyar Sakkozásért Alapítvány szintén a Facebookon tájékoztat, hogy "váratlan és korai távozásával a magyar sakktársadalom hatalmas veszteséget szenvedett."



Szerk. megj.: Távol álljon tőlem, hogy az internet nagy nyilvánossága előtt azt állítsam, hogy az injekciók okozták volna a halálát (nem akarnám, hogy a kiberbűnözés elleni osztály gestapósai kopogtassanak nálam), mindenesetre matematikai tény, hogy az újvilágrendben a hivatalos kormánypropagandának némileg ellentmondva, miszerint "csak az oltás ment életet", több oltott ismert magyar személyiség is "váratlanul" elhalálozott. Oltatlan ismert személyiségről, Kóbor Jánost kivéve, eddig hálistennek nem hallottunk. 

Kapcsolódó: 

Magyar Sakkozásért Alapítvány (Facebook)

Damu Roland is rácáfolt a kovidfasiszták "csak az oltás ment életet" elméletére (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Koronavírusban meghalt az év mentőse (index.hu)

Dr. Rakos Gyula szűrős maszkban, plexiálarccal pózolt, oltatott, másfél hónapra rá meghalt. Kovidban.(ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nem tisztázott, hogy Jankovics Marcell "oltakozott-e" halála előtt, mindenesetre beígérte (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Néhai Töreki Tamás, a vidramentő január elején oltatta be magát, "érted is" (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Dr. Marosvölgyi Péter sebész főorvos elhunyt, a lánya a Facebookon posztolta, hogy sajnos nem volt alaptalan az oltásoktól való félelme (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Isten nyugtassa Balázs Fecót (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése