2022. január 16., vasárnap

Repedezik Orbánék kovid képmutatásfala - oltásellenes tüntetésektől volt hangos a hétvége, ezrek az utcán Budapesten

Talán kétezren is résztvehettek azon az oltásellenes tüntetésen, amelyet oltatlan pedagógusok szerveztek január 15-re, szombatra, Budapestre. A vonulásos tüntetésen, amely a Kossuth téren ért véget, az oltásellenes front több ismert arca, dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József is felszólaltak. Saját Facebook beszámolója alapján Schiffer András, a pedagógusokat egy beígért, az oltáskényszert perelő pertársaságba tömörítve védő ügyvéd, volt parlamenti képviselő is jelen volt. 

A tüntetést a Facebook esemény alapján olyan vidéki oltatlan pedagógusok szervezték, akik saját településeiken már szerveztek kötelező kovioltás elleni megmozdulásokat, ezek közül a legnagyobb tömegeket a salgótarjáni és mohácsi tüntetések mozdítottak meg. 


Még ennél is nagyobb, többezres tömeget is megmozdíthatott a Mi Hazánk Mozgalom Párt január 16-i, vasárnapi tüntetése. 

A covid-diktatúra ellen tüntetett a nemzeti radikális párt is, a gyerekek oltásának leállítását követelte. Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje az újvilágrend ellen emelte fel a szavát, Duró Dóra parlamenti képviselő az oltásalapú társadalom rémképe ellen tiltakozott. 


(kép forrása: Lovász Tibor, Dócs Dávid)


(kép forrása: Faltusz Andrea)

Kapcsolódó:

Százak tüntettek az oltást nem kérő pedagógusok mellett (hang.hu) 

Toroczkai: új világrend kialakítása zajlik, nincs már hova hátrálnunk! - Mi Hazánk-tüntetés a Covid-diktatúra ellen (kuruc.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése