2022. január 2., vasárnap

Azt állították, hogy Csollány oltatlan, feljelentést tettem álhírterjesztésért

Feljelentettem a szeretlekmagyarorszag.hu internetes portál ismeretlen szerkesztőjét álhírterjesztésért, mert Csollány Szilveszter egészségi állapotával kapcsolatosan azt állította nagy nyilvánosság előtt, hogy "az is kiderült, hogy Csollány nem adatta be magának a koronavírus elleni vakcinát".


Azonban dr. Letoha Tamás közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy Csollány Szilveszter egyik orvosától tudja, hogy a tornász be volt oltva. 


Eddigi feljelentéseimből leszűrt tapasztalataim alapján az önmagában, hogy valaki hamis tényt közöl, még nem meríti ki a rémhírterjesztés tényállását, mert ahhoz a védekezés akadályozása is meg kell valósuljon. Éppen ezért a mostani feljelentésemben egy tavalyelőtti esetre hivatkoztam, amikor egy borsodi személy és annak lánya ellen rémhírterjesztésért hivatalból eljárást indított a rendőrség, mert azt állították, hogy "nincsen koronavírus". Ezt az információt közzétették egy videóban, amit 1500-an néztek meg. 


Megállapítom, hogy a borsodi ember és lánya tulajdonképpen valós információt közölt, mert a mai napig nincs adata a Nemzeti Népegészségügyi Központnak a "koronavírus" izolálásáról, ahogy azt a 64425-2/2021/JF sz., közérdekű adatigénylésre nyújtott válaszlevél tájékoztat. Amíg nem izolálják, igazolhatóan ezt a vírust, addig nem lehet azt állítani tényszerűen, hogy "létezik".  

Megállapítom, hogy a szeretlekmagyarorszag.hu kormánypropagandát folytató internetes oldalnak is van 1500 olvasója, akikhez eljuthatott az általuk közzétett hamis információ.

Közlöm a rendőrséggel, hogy amennyiben álláspontom szerint valós információnak, miszerint nincsen koronavírus, 1500 személyhez való eljuttatása kimeríti a védekezés akadályozása és így a rémhírterjesztés tényállását, úgy tényszerűen hamis információ eljuttatása 1500 személyhez szintén ki kell merítse ugyanezt a tényállást, ellenkező esetben politikai alapú hátrányos megkülönböztetés esete áll fenn, összehasonlítható helyzetekben (akik helyeslik a kormány járványügyi intézkedéseit, és akik kritizálják azokat) hátrányosan megkülönböztető hatósági eljárás.

Megállapítom továbbá, hogy annak kiderülése, hogy az (egy vagy több, erről nem áll rendelkezésre információ) oltás után lett-e Csollány Szilveszter beteg, nagyon fontos az oltások valós egészségügyi kockázatának, a védekezésben való hatékonyságának felmérésében, és a valóban hatékony járványügyi védekezés megvalósításában. Ennek eltitkolása, erről hamis információ nyújtása akadályozza a valós védekezést. 


 






Kapcsolódó:

Dr. Novák Hunor Csollány Szilveszter állapotáról: "oltás nélkül élni olyan, mint légzsák nélküli autóban utazni" (szeretlekmagyarorszag.hu) 

Rémhírterjesztőket fogtak el a rendőrök (origo.hu) 

Meglepő információ derült ki Csollány Szilveszterről (168.hu) 

Nem tud semmit a Népegészségügyi Központ a "viruss" izolálásáról (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Hiába derül ki az igazság sorozatosan , a média hazugságait nem lehet felülmúlni.
    lásd , forrong a világ , több százezres tüntetések ausztria , anglia , franciaország szerte , a média halgat vagy azt mondja 1-2 ezer fő tüntet holott több tízezres tömegek .
    csak használni kellene a fejüket az embereknek .

    VálaszTörlés