2022. január 16., vasárnap

A kovidführer biztos nem fog egy darabig Rádió 1-et hallgatni - Balázsék megmondták a tutit

Valószínűleg nekik is leesett, hogy mi fele menetelünk, ugyanis a kétszer oltott, mégis oltatlanná vált Sebestyén Balázs valamint Vadon János és Rákóczi Ferenc jópofa, nevetgélős stílusban osztották ki a koviddiktatúrát a Balázsék című népszerű reggeli rádióműsorban.

Sebestyén Balázs joggal akadt ki, miután felmérte, hogy két önkéntes Pfizer "vakcina" után most egy harmadikat, pár hónap múlva meg egy negyediket, aztán egy ötödiket ésígytovább akar belekényszeríteni a testébe a kovidfasiszta rémuralom. 

A rádiósok a világklasszis teniszező Novak Djokovicsot is méltatták, aki igazi harcoshoz méltóan szállt szembe a globális kovidfasiszta rémuralmi rendszer ausztrál kutyáival, akik végül csak elérték, hogy a makkegészséges, oltatlan világelső ne tudjon résztvenni az Australian Open nevű teniszversenyen (amelyről időközben már három oltott teniszező is kiesett szívproblémákkal). 

  


Kapcsolódó:

Balázsék: semmi konkrét tudásunk nincs a vakcinákról, csak reménykedhetünk, hogy az ország vezetői "nem akarják kinyírni a népet" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Djoković-ügy: Orwell világát látja megvalósulni a teniszező kiutasításában a szerb elnök (telex.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése