2022. január 21., péntek

Kunhalmi Ágnes arra ébredt, hogy fáj neki az esze


Három úgynevezett "oltás", egészen pontosan két AstraZeneca mRNS injekcióra kapott ráadás Pfizer mRNS injekció után Kunhalmi Ágnes arra ébredt, saját Facebook oldalán közzétett állítása szerint, hogy mindjárt kiszakad a tüdeje, a hátán keresztül. 

Természetesen kovipozitívra gyorstesztelték a szocialista politikust, az még nem tisztázott, hogy az angliai eredetű alfa, az állítólag indiai (de ezt az indiai kormány cáfolta) delta vagy a mostanában divatos, bizonytalan eredetű omikron változat gyötri-e a képviselő asszonyt.


A szemrevaló képviselőnő Facebook posztjában érthetetlen módon arra kér mindenkit, hogy vegyék fel az "oltásokat", amiket ő is felvett. (szerk. megj. Ezt a kérését én például, a magam részéről köszönettel elutasítom, mivel nem akarnék úgy járni, mint Ön, három injekció után legyek kovis, remélem, meg tetszik érteni, képviselő asszony)

Kunhalmi Ágnes már a második, három oltás után kovipozitívra tesztelt baloldali politikus rövid időn belül, Márki Zaj Péter baloldali miniszterelnökjelölt a minap posztolta ki szintén a Facebook közösségi oldalán, hogy pozitív lett a kovitesztje, noha három ún. "oltása" van. 


A baloldali miniszterelnökjelölt nem említi az "oltást" a kovi elleni védekezés eszközeként, csupán az egyéb újvilágrend kellékeket, úgymint a maszkot, a távolságtartást és a kézmosást. (Megjegyezném, hogy ha mégis kovis lett a miniszterelnökjelölt úr, akkor két eset áll fenn, vagy nem hordta elég szorgalmasan a maszkot, nem tartotta a távolságot és nem mosott kezet, vagy ezek a módszerek sem érnek fabatkát sem a kovi ellen).  

Kapcsolódó:

Koronavírus: Márki-Zay Péter is elkapta a covidot - ezt írta a közösségi oldalán (egeszsegkalauz.hu)

1 megjegyzés: