2020. március 23., hétfő

A nagy koronavírus átverés - a Koronavírus STOP! baloldali, vírushisztériát hirdető Facebook csoportból kimoderálták a délelőtti sétálós bejegyzésemet

A Koronavírus STOP! Facebook csoport adminisztrátorai simán kimoderálták az alábbi három, a koronavírus "vallást" tagadó, valamint a világméretű koronavírus hisztériát és elmebajt  megkérdőjelező bejegyzésemet.





A Facebook csoportot a szélsőbalos aktivista Fórizs Eszter működteti, aki már januárban elkezdte a vírushisztériát, maszkos Facebook élő videókkal, pörgős posztokkal, majd figyelemfelkeltő tüntetést is szervezett a "járványra" (erről a jobboldali sajtó fitymáló hangnemben cikkezett is), ezzel gyakorlatilag ő és köre lett a koronahisztéria elkezdője Magyarországon, az első vírushívő.

Saját Facebook oldalán közzétett adatok szerint a kormánynak is írt, intézkedéseket követelve, a kormány szabadkozva válaszolt is neki, és most már gyakorlatilag az ő táncát járja. Az egész kormány, valamint az egész ország.



A csapata sajnos nagyon edzett, a devizások. És most ők is elszánt vírushívők, ami nem is csoda, az állam tönkretette őket, és most visszaadják neki a kölcsönt, kamatostúl.

Egyébként főleg azért sajnálom, hogy megfutamodnak, kikerülik a direkt harcot, és az elhallgatást, a kimoderálást választják, mert ugye azért feltettem volna az ex-orvos Eszternek nyilvánosan a kérdést, hogy mikor csak 2015 januárjában, KSH adatok szerint 13.172 (azaz írd és mondd tizenháromezer százhetvenkettő darab) személy, csak 2015 februárjában 13.168 (azaz írd és mondd tizenháromezer százhatvannyolc darab) személy, valamint csak 2015 márciusában 12.339 (azaz írd és mondd tizenkettőezer háromszázharminckilenc darab) személy halt meg influenzában, akkor mi a francért nem tett maszkot és tüntetett, miért nem követelt karantént és totális gazdasági leállást, Bill Gates papót idézve shutdownt?




Jaa, majd elfelejtettem, az 5G elleni petíciómat sem engedték be a csoportba.

Kapcsolódó:
Hányan is halnak meg nálunk egy influenzaszezonban?(index.hu)
Ezek tényleg nem vicceltek: öt elborult agyú a Kossuth téren tüntet a koronavírus ellen (vadhajtasok.hu)
Az 5. generációs vezeték nélküli hálózat, azaz az 5G teljes felszámolása Magyarországon (peticiok.com)

1 megjegyzés:

  1. A cikkben szereplő influenzás adatok helytelenek, cca 6000-el több elhunyt volt 2015-ben, mint 2014-ben, és egy tanulmány szerint ez az influenzajárványnak tudható be. A hibát egy másik cikkben korrigáltam.

    VálaszTörlés