2021. december 7., kedd

Bravúr. Megfutott a kötelező oltásos rémtervezetet tárgyaló bizottság dr. Fórizs Eszterék maroknyi tüntetőjétől, jövő hétre napolták az ülést

A mai napon tárgyalta volna a Népjóléti Bizottság azt a törvénytervezetet, amelyet Székely Sándor szélsőbaloldali liberális képviselő nyújtott be az ún. "Covid-19 elleni vakcinák" kötelezővé tételét illetően, ebből az alkalomból szervezett dr. Fórizs Eszter, Czetli Balázs és maroknyi csapatuk tüntetést a magyar parlament elé, a Kossuth téren.

A tüntetés során érkezett a hír (dr. Fórizs Eszter az alább látható videón 1:35:00-től tájékoztat erről), hogy a Népjóléti Bizottság mégsem fogja a mai napon tárgyalni ezt a törvénytervezetet, hanem elnapolja azt a következő hét hétfőjére.

A tüntetők mindenkit felszólítanak, hogy a törvénytervezet kezdeményezőjének, Székely Sándornak a hivatalos parlamenti képviselői elérhetőségére írjanak tiltakozó levelet, és ígéretet tettek, hogy a jövő héten elvileg újra esedékes bizottsági tárgyalás időpontjára ismételten tüntetést kívánnak bejelenteni, amire mindenkit szeretettel várnak. 


A tüntetés teljes videója megnézhető itt:

Kapcsolódó:

 Halálosan megfenyegették az oltáspárti képviselőt (24.hu) 

Az Újvilágrend ellen és az ausztrál ellenállás mellett tüntettek október 23-án - beszámoló, fotógaléria (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése