2021. december 6., hétfő

Vásárlás Pennyben, félig-meddig maszkban

Üzletekben egy újabb kretén kormányzati döntésnek köszönhetően megint kell viselni az újvilágrend szájmaszkot, amelynek esetében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) közérdekű adatigénylésre válaszul közölte, hogy egyetlen esetet sem dokumentáltak Magyarországon, amelynek során a maszkhordatás levitte volna az ún. "új koronavírus" bármelyik, görög betűvel jelzett ún. "variánsával"  úgymond "fertőzöttek" számát, azaz ez alapján nincsen semmilyen járványügyi haszna.

Ugyanakkor arról is tájékoztatnak, hogy az EMMI rendelkezésére nem állnak adatok rendelkezésére arról, hogy a maszkok ne okoznának oxigénhiányos állapotot, ne volna bennük grafénoxid-szál vagy fonálféreg. 

Ezt a szájkapcára kényszerítéses helyzetet úgy oldom meg, hogy az önérzetem ne csorbuljon, hogy kemény üzenetet tartalmazó táblát akasztok a nyakamba és azzal megyek be az üzletbe (jelen esetben a Pennybe). 





 

Kapcsolódó:

 Nincs adata az EMMI-nek arról, hogy vitt volna le esetszámot a maszk, és a fonálféregről sincs adata (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Meghajlok a hatósági kényszer előtt és újvilágrend szájkapcát viselek a buszon (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése