2021. december 6., hétfő

Oltásellenes Mikulás, virgács az újvilágrend magyar kutyáinak - Debrecenben, az oltóanyaggyár városában is felléptek a vírusdiktatúra ellen


Eredeti, szellemes ötlettől vezérelve szerveztek tüntetést debreceni oltásellenesek Mikulás napján, a Déri téren, egy oltóközpont közvetlen szomszédságában. 

A rendezvényt a szomszédos karácsonyi vásárban is hirdette a Mikulás, majd a rendezvény helyszínén a gyerekeknek cukrot, a felnőtteknek Mikulás sapkát osztogatott. 


Végül mintegy nyolcvan személy jelenlétében tartották meg a Bagosi Marietta által bejelentett demonstrációt, kiállva a gyerekek oltása ellen, a felnőttek kötelező oltása ellen, a maszkhordás ellen, valamint az újvilágrend által kínált összes egyéb intézkedés ellen. 

Kiemelkedő mozzanatként sajátosan átköltött, újvilágrendellenes szöveggel ellátott "Hull a pelyhes fehér hó" karácsonyi dal-feldolgozást énekelt el a tüntető tömeg.

 


A főszónok Tomasovszki László pszihológus mellett számos civil is felszólalt, Erdei László zenész-pedagógus, Mihucza Szilvia gyógytornász, a Mikulás Vörös Péter, Kozma Erzsébet szülő, valamint jómagam is. A rendezvényen a Normális Élet Pártja képviselői is megjelentek. 

Erdei László felszólalása:

Mihucza Szilvia felszólalása:

Vörös Péter felszólalása:

Kozma Erzsébet felszólalása:

Tomasovszki László felszólalása:

Saját felszólalásom:


A felszólalások befejeztével az újvilágrend kiszolgálóinak magyar arcai kerültek színpadra, és a Mikulás tréfásan megvirgácsolta őket, ezzel is kifejezve, hogy nem tetszik nekünk, tüntetőknek, és a népnek az, amit ők képviselnek. 



Fotógaléria:






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése