2024. január 8., hétfő

Zelenszkij politikai értelemben már halott, jelentette ki az ukrán nemzetbiztonsági bizottság titkára



Roman Kosztenko, nyugdíjas ukrán titkosszolgálati tiszt, a Hang nevű parlamenti frakció tagja, az ukrán Ráda nemzetbiztonsági bizottságának titkára nyilatkozta ezt egy ukrán rádióállomásnak, az NV-nek. 

Az információt Dunda György kárpátaljai magyar riporter osztotta meg a saját Facebook oldalán, a hírt csak a riporter Facebook ismerősei olvashatják egyelőre. 

Dunda György beszámol arról is, hogy mind a Hang nevű parlamenti frakciót, mind az NV rádiót szoros szálak fűzik a globalizmus egyik sátánjához, George Soroshoz, ebből pedig az következik, hogy a gyökér kazár bábelnök kezdi elveszíteni a globalista újvilágrend viperáinak támogatását. 

Dunda György arról is beszámol, hogy Jurij Lucsenkó korábbi ukrán főügyész és belügyminiszter felszólította a hatalmat, hogy ne titkolja tovább az ukránok háborús veszteségeit. Állítása szerint akár havi 30000 ukrán is meghalhatott vagy megsebesülhetett a két éve tartó, az oroszok által indított nagyméretű terrorellenes műveletben. 

Az Ultrahang legutóbbi műsorában a politikai elemző arról tájékoztat, hogy az Ukrajnának szánt amerika és uniós támogatások elapadhatnak. 

Csupa jó hír. 

Kapcsolódó:

Ukránok által elkövetett bestiális tömeggyilkosságok helyszíneit tárták fel Mariupolban az orosz hatóságok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése