2024. január 5., péntek

Kovid vagy oltáshalál? - Kathy Chow színésznő, Kína kovidoltás-nagykövete is elhullott


Az 1966-ban született, tehát nem annyira idős, 57 éves hongkongi származású, Jackie Channel is dolgozó színésznő volt a kínai ún. "vakcinák" legismertebb reklámarca, "egy meg nem nevezett betegség sikertelen kezelése" következtében hunyt el, közli a fősodratú média. 

A színésznő a közösségi médiában tette közzé, ahogy alázatosan, maszkban, ahogy illik az újvilágrendben, kovid injekcióért folyamodik. 


Halála azért jó sokakban, még kínaiakban is kérdőjeleket vet fel, hálistennek. Az alábbi, angol nyelvű, és a színésznő oltásáról szóló videórészletet is bemutató kínai riport címe például az, hogy "Kovid vagy oltáshalál?". A videóban beszámolnak arról, hogy a hivatalos kórházi jelentés alapján több, mint egy hete köhögött a halála előtt, nehezen lélegzett, és a szeme bevérzett. Otthonában elájult, és úton a kórház fele meg is halt. 

A videóban azt is bemutatják, hogy orvosi nyilvántartás alapján a színésznő pontosan négy kínai Sinopharm injekciót vett fel. 


Azon is spekulál a riport, hogy hirtelen, a mentőben bekövetkező hirtelen halál általában vagy légzőszervi baj, vagy agyvérzés vagy szívmegállás következtében lépik fel, azonban a hivatalos jelentések nem említenek sem sztrókot, sem infarktust. Ezt a riporter egyfajta eltussolásként értelmezi, mert ez a két halálnem az oltottak körében leggyakrabban fellépő halálnem, még Kínában is. Igazából a kínai rendőrség nyomozást is indított, hogy ki szivárogtatta ki a színésznő orvosi jelentéseit. 

Még egy érdekes információt közöl a riport, több kínai városban oltás következtében fellépő hirtelen esemény-kezelő protokollok vannak kifüggesztve a lakosság tájékoztatására. 


Kapcsolódó:

What is systemic lupus erythematosus? Kathy Chow's cause of death and symptoms explored as Hong Kong star dies aged 57 (sportskeeda.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése