2024. január 27., szombat

Szigeti Sándor, volt '56-os szabadságharcos, nyugdíjas amerikai rendőrezredes lehet az a 88 éves szittya, akivel példát akar statuálni a kazár terror


Egy, hozzám érkezett e-mail alapján a napokban nagy sajtóport kavaró szkíta letartóztatási botrány egyik, legidősebb letartóztatottja egy bizonyos Szigeti Sándor.

Az e-mail alapján nevezett Szigeti Sándor rendőrezredes volt az Amerikai Egyesült Államokban, ahová az 1956-os forradalom után, mint menekült érkezett, sebesülten, azaz részt vett itthon a forradalom fegyveres harcaiban is, magyarul egy '56-os szabadságharcosról van szó. 

A levél arról is tájékoztat, hogy nevezett Szigeti Sándort a pszihiátriára szállították, a levélíró álláspontja szerint azért, mert a bíróságon nem tudnának elegendő bizonyítékot felmutatni ellene.

Mint ismert, a kormánypárti és a baloldali média is ugyanolyan nagy lelkesedéssel számolt be arról, hogy összehangolt TEK és NNI akció keretében úgymond nagyszabású alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló összeesküvést lepleztek le, amelynek során előzetes letartóztatásba helyeztek több időskorú személyt, akik a hatalom állítása szerint akár erőszakosan is készülhettek megdönteni a fennálló politikai rendszert, és erről az esetleges elkövetők egy videóban, természetesen, be is számoltak.

              

A gyanúsítottak ún. Szkíta Magyarország nevű csoportosulást alapítottak, sőt, még pártként is bejegyeztették csapatukat, Szövetség a Szent Korona Országáért Párt néven, és honlapot is működtettek, itt.  

Valamint a házkutatások során több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyekkel a hatóságok szerint ezt a bűncselekményt esetleg el is követhették volna. A sajtóban közölt fényképek alapján a lefoglalt tárgyak között mosatlan konyhai edények, kés, villa, papírtörlő és egy tál makaróni is szerepelnek. 



Alább a kapott levél teljes szövege:


"Tisztelt Nagykövet Úr / Excellenciás Uram!

A minap Magyarországon letartóztatták Szigeti Sándor, 89 éves, amerikai- magyar állampolgárságú embert.Volt 1956- os, kétszer sebesült magyar szabadságharcos, igaz magyar ember aki csodával határos módon 1956- ban halálos sebesüléssel kiszökött a kórházból és külföldre menekült, túlélte, az USA- ban élte le munkás éveit. 

Nyugdíjba kerülése után jött haza, azóta is a Nemzetünkért lélegzett.Az USA- ban rengeteg bűnözőt hidegre tett nyakas magyar ember hírében állt mint merikai rendőrezredes, városi rendőrkapitány, megye- ispán... 

Lehetséges, hogy ügynökök húzhatták itt csőbe mivel tenni akart a hatalmi berendezkedés ellen? A téglák/ ügynökök és bizonyos szervek feladata feltehetően most minél rosszabb színben feltüntetni a végtelenül becsületes, igazságszerető embert, mert mégis roppant kellemetlen lehet egy magas magyar kitüntetést érdemlő, az USA- ban is megbecsülésnek örvendő szabadságharcos meghurcolása!

MOST PSZICHIÁTRIÁRA VISZIK AMIÉRT NEM TETSZIK NEKI A RENDSZER! (Persze senki nem tökéletes és hogy a koronás alkotmányosság vesszőparipán lovagolva nem tartja legitimnek a hatalmat, joga van hozzá. Szerintem az aljas rendszer törvényi keretein belül legitim a magyar hatalom, de a tisztességes népi önrendelkezés lehetőségének megfelelően sem a mostani, sem ezer éven keresztüli rendszer s hatalmak nem voltak azok!)Feltételezem azért viszik pszichiátriára mert a bíróságon nehezen tudnának vele mit kezdeni mint jogból tanult emberrel és ráadásul roppant kellemetlen lenne az egész eljárás az orbánzatra nézve! 

Nem lefutott az ügy, hiszen Szigeti Sándor USA állampolgár és amerikai fegyveres testület magas rangú tagja, jogosítványokkal.LEHET, HOGY TÉVEDEK TÖBB TEKINTETBEN, DE A GÁTLÁSTALAN HATALMI BERENDEZKEDÉSRE TEKINTETTEL AZ ÜGY AGGODALOMMAL TÖLT EL ÉS SÜRGŐS TISZTÁZÁST KÍVÁN!

2024. 01. 26. Kisfalud. 

 Tisztelettel: Kőműves Géza"

Kapcsolódó:

Elmemegfigyelőben tölti napjait a szkíták kormányzója, alvezérei börtönben – letartóztatták az államtagadó puccsistákat (videó) (pestisracok.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése