2024. január 8., hétfő

Úgy tűnik, nem a bíró, hanem Posta Imre vezeti újabban a saját tárgyalását


Faltusz Andrea videótájékoztatóiból látszik, ahogy az alkotmányos rend erőszakos megdöntésének és emberölésnek az előkészítésével vádolt Posta Imre gyakorlatilag vezeti a tárgyalást, amelyen elviekben őt kéne elítélni. 

A Posta Imre által hűvös tárgyilagossággal vezetett tárgyalásból kiderül, hogy a vádlottak tulajdonképpen PR-nak, propagandának szánták azt az elhíresült tárgyalás-performanszot, ami a per tárgyát képezi, és amelyen szavakban, kimondva és leírva, egy kertben úgymond "halálra ítélték" a jelenlegi politikai garnitúra csaknem összes tagját a magyar nemzet ellen elkövetett bűneikért. 

És valóban, a vádirat nem szól sem fegyverekről, sem semmilyen más konkrét, a politikusok meggyilkolására irányuló előkészületről, bizonyítékként az ügyészek rendelkezésére csupán a maguk a vádlottak által a közösségi oldalakra feltöltött videó áll a performansz-tárgyalásról.

Posta egy másik vádlott társát hallgatja ki az ügyben, és ez a hölgy tisztán elmondja, hogy azért kényszerültek ilyen radikális propagandaakcióra, mert a hatóságok nem reagáltak érdemben a sok hivatalosan megtett feljelentésre, és így, a közvélemény figyelmét is magukra terelve próbálják a mondanivalójukat közölni.  

Kapcsolódó:

Megkezdődött a per, amelynek a vádlottjai meg akarták ölni Orbán Viktort (index.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése