2023. június 26., hétfő

A sasszemű magyar rendőrség nem lát terrorcselekményre való felkészülést a Barátság kőolajvezeték ellen, közben az oroszok már meg is hiúsítottak vagy kettőt


Elutasította a  Volodimir Zelenszkij kazár színész és ukrán bábelnök ellen tett feljelentésemet a Központi Nyomozó Főügyészség. 

A zsidó vallású galíciai színész, jelenleg ukrán elnök ellen terrorcselekmény előkészítése és terrorcselekménnyel fenyegetés bűncselekményeinek alapos gyanújával tettem feljelentést, mert a sajtóban megjelent információk alapján Zelenszkij fel akarta robbantani a Barátság kőolajvezetéket, és erről több személlyel beszélgetett és információt cserélt. 

A cselekményről a nemzetközi sajtóba kiszivárogtatott amerikai titkosszolgálati lehallgatási jegyzőkönyvekből szerezhetünk tudomást. A terrorcselekmény célja az lett volna, hogy a budapesti kormányra nyomást gyakoroljon, és azt az ukránok feltétlen támogatására kényszerítse az oroszok elleni proxi háborújukban. 

Három magyar állampolgár is úgy gondolta, hogy ez a sajtóban megjelent cselekmény önmagában terrorcselekmény előkészítése és terrorcselekménnyel fenyegetés, ez a három személy feljelentést is tett, azonban a magyar bűnüldöző szervek sajnos nem így látták, és mindhármunk feljelentését egyetlen határozattal utasították el. 

A Központi Nyomozó Főügyészséghez került feljelentésemre adott elutasító határozatában a hatóság közli, hogy szerintük a Zelenszkij és több társa közötti, a Barátság kőolajvezeték felrobbantásáról folytatott megbeszélés, a kiszivárogtatott adatok alapján nem tartalmaz konkrét felhívásként értékelhető magatartást, célzott akarat kijelentést, ezért a cselekmény nem valósítja meg a feljelentésben szereplő bűncselekmények tényállási elemeit.  




Közben Georg Spöttle politikai elemző egy youtube influenszer csatornán arról számolt be, hogy Zelenszkij Ukrajnája igazából már több terrortámadást is indított a Barátság kőolajvezeték ellen, amiket mostanig az orosz hadsereg semlegesített. 

Kapcsolódó:

Ha nem indul ellene eljárás, akkor Postáék ellen is szüntessék meg azt! - feljelentettem a kazár Zelenszkijt terrorcselekmény előkészületével (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése