2024. április 22., hétfő

Fejlemények a Magyar Péter féle hangfelvétel ügyében

A Budapesti Rendőrfőkapitányság arról tájékoztatott, hogy a feljelentésemet a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán a Fővárosi Nyomozó Főügyészséghez továbbították illetékesség miatt, ahol a 7. Nyom.289/2024. számon folyamatban lévő büntetőügy tárgyához kapcsolták. 

Mint ismert, Magyar Péter, az újdonsült baloldali, a fősodratú média által igen hypolt politikus azzal robbant be a köztudatba, hogy hangfelvételt hozott nyilvánosságra arról, hogy volt felesége, a volt igazságügyi miniszter asszony, Varga Judit a Schadl György - Völner Pál féle korrupciós ügy és végrehajtói maffia-botrány kapcsán a nyomozás kulisszatitkairól mesélt neki magánbeszélgetésben, amiket a szemfüles Péter hangrögzítővel rögzített. 

A feljelentést a Plandémia Mozgalom tagjaként nyújtottam be, szinte azonnal, ahogy a hangfelvétel nyilvánosságra került, hivatali visszaélés és befolyással üzérkedés bcs. gyanújával a hangfelvételen elhangzottak kapcsán.

Kapcsolódó:

Hivatali visszaélés és befolyással üzérkedés alapos gyanújával tettem feljelentést a Magyar Péter által közzétett hangfelvételek kapcsán (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése