2024. július 5., péntek

Végre! Lázadásközeli állapotok az ukrán vidéken, sorozótiszteket bántalmaznak a feldühödött falusiak

                  


 

Kapcsolódó:

Megint gyilkoltak az egyenruhás ukrán orkok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Plandémia Mozgalom az IHR módosítások elutasításáról


Összegyűjtötte a Plandémia Mozgalom a népszavazási kezdeményezés benyújtásához szükséges, 20-nál több, de 30-nál kevesebb támogatói aláírást az alábbi népszavazási kérdésben:

“Akarja-e Ön, hogy Magyarország törvényben utasítsa el az Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályainak az Egészségügyi Világszervezet 2024 májusi 77. Közgyűlése által elfogadott módosításainak kihirdetését? ”

A támogató aláírásokat egy kérelemhez csatolva a mai napon be is küldtem a népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Bizottsághoz, ajánlott levél formájában. 

A népszavazás benyújtását a Mi Hazánk Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei tagjai is támogatták aláírásaikkal. 

Kapcsolódó:

Kikértem a legutóbbi IHR módosítások magyar szövegét (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nem tudja a BM, hogy Pintér tagja-e a fidesznek, és besúgó volt-e Patkány fedőnéven

Közérdekű adatigénylésben kérte ki a lónyai Mi hazánk a belügyminisztériumtól a Pintér Sándor politikai beállítottságára és egykori besúgói múltjára vonatkozó adatokat, miután egy köztéri rendezvényen egy személy azt állította, hogy Pintér Sándor a kommunista rendszerben Patkány fedőnéven súgott be, és hogy jelenleg nem tagja például a Fidesznek. 

A Belügyminisztérium válaszul közölte, hogy nem rendelkezik adatokkal a kért információkat illetően. 


Kapcsolódó:

Pintér egy 3/3-as ügynök volt, ráadásul Patkány fedőnévvel? Sámson ezt állítja, a Mi Hazánk kikérte a Pintér kommunista múltjával kapcsolatos információkat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A lónyai polgármesteri hivatal nem rendelkezik adatokkal a Lónyay Menyhért fantázianevű Tisza-hidat illetően

Határidőben válaszolt Nagy Ernő, Lónya polgármestere arra a közérdekű adatigénylésemre, amelyben a tervezett lónyai, Lónyay Menyhért nevű Tisza-hídnak a dokumentációban szereplő látványtervét, valamint a dokumentáció lejárati határidejét kértem ki, a lónyai Mi hazánk akciójaként. 


Válaszában közli a polgármester, hogy nem ő az adatkezelője ezeknek az adatoknak, azaz nincsenek a hivatal birtokában erre vonatkozó információk. 

Kapcsolódó:

Máris újra akcióban a Mi hazánk - kikértük a lónyai híd látványtervét és a dokumentáció lejárati idejét (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. július 2., kedd

A süsü Orbán szerint az a fontos, hogy a fasiszták itthon érezzék magukat nálunk, annyi ukrán iskolát akar nyitni a mi pénzünkön, amennyit csak akarnak


Ukrán seggnyalásban a levitézlett baloldal Donáth Annáinak meg Márki-Zaj Pétereinek is aláment Orbán Viktor a minapi kijevi látogatásán.

Az ungvári TV21 csatorna magyar nyelvű beszámolója, valamint a sajtóban megjelent információk alapján ugyanis Orbán nem átallotta azt állítani a kazár tömeggyilkos Zelenszkijjel való találkozása után, hogy ő mindent meg fog tenni azért, hogy az ukrán fasiszták (akik amúgy a nemzetiszocialista eszmerendszer összes külső kellékét magukra aggatják, csak éppen az ideológiával nincsenek köszönő viszonyban sem) a lehető legjobban érezzék magukat Magyarországon. 

A buggyantott tojás álmagyar miniszterelnök felajánlotta, hogy annyi ukrán iskolát nyitanak a magyar állam pénzén, amennyit csak óhajtanak a nácik. És természetesen nem átallotta azt sem kijelenteni, hogy mindezért nem várja el, hogy Ukrajna is ugyanígy cselekedjék a kárpátaljai magyarság otthonmaradt töredékének kedvéért. 

Zelenszkij egyértelműsítette, hogy az Orbán által felvetett esetleges fegyverszüneti megállapodást az oroszokkal nyilvánvalóan nem fogadhatja el. 

Orbán tehát egy újabb egyoldalú szerelemgesztust tett a kazár akasztófavirágnak, anélkül, hogy azért akár a legminimálisabb politikai hasznot vagy legalább ígéretet is kapta volna, akárcsak Novák Katalin és Szijjártó Péter, a fidesz további hazaárulói a kárpátaljai és az összmagyarságot is szemen köpő korábbi látogatásaikkal. 

(3.00 perctől az egész bicskanyitogató ötlet)

Kapcsolódó:

Orbán és Zelenszkij egy budapesti ukrán iskola létrehozásáról állapodott meg (24.hu)

50 éves korában elhunyt Jánoska Deni Sándor felvidéki magyar énekesnő

 Az énekesnő áprilisban töltötte az 50. életévét. 



Az énekesnőnek infarktusa is volt és pajzsmirigy problémái is akadtak, amiről egy korábbi posztjában beszél. 



Kikértem a legutóbbi IHR módosítások magyar szövegét

Közérdekű adatigénylésben fordultam, a vásárosnaményi Mi Hazánk tagjaként a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz, amelyben a legutóbbi, 2024 május végi, június elejei, Genfben tartott WHO közgyűlésen gyakorlatilag titokban módosított Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok módosításainak magyar szövegét kértem ki.


 

 

Úgy tűnik, ideiglenesen megbukott a WHO plandémiás szerződése (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

325 vizsgált eset 75%-ánál a kovid méreginjekció volt a halál oka - a kutatást előbb cenzúrázták, de mára már megjelenhet


A mátrixban élők számára elképesztő, az ébredettek számára azonban egyértelmű kutatási eredményeket hozott az a kutatás, amelyet William Makis, Paul Alexander,  Richard Amerling, Nicola Hulsher és mások 325 olyan emberen végeztek, akik COVID-19 méreginjekciókat, ún. "oltásokat" kaptak és utána elhaláloztak. 

A két tudós a boncolási jegyzőkönyveket tanulmányozva végezte el a kutatást, és azt találta, hogy az injekciók és az elhalálozás között mintegy 75% az ok-okozati összefüggés. 

Összesen 240 halálesetről derült ki, hogy azt a COVID-19 méreginjekció okozta vagy ahhoz jelentősen hozzájárult. A fő halálokok között a hirtelen szívmegállás (35%), tüdőembólia (12,5%), szívinfarktus (12%), trombózis (7,9%), szívizomgyulladás (7,1%), egyéb gyulladásos szindróma (4,6%) és agyvérzés (3,8%) szerepelt. A legtöbb haláleset az utolsó ún. "vakcina" beadását követő egy héten belül következett be.

A kutatást a The Lancet tudományos folyóirat még azon melegében lehozta, azonban később indok nélkül törölték az addigra már 100.000 letöltést elérő publikációt, és egy évig tartó jogi huzavona után jelenhetett csak meg a kutatás újra. 

Az erről szóló hírt William Makis posztolta ki a saját twitter (X) csatornáján:


Kapcsolódó: 

A vásárosnaményi Mi hazánk arról érdeklődik Cili nannyónál, hogy vajon Keresztes Ildikó és Reviczky Gábor rákja is véletlen-e


Közérdekű bejelentéssel borzolom tovább Müller Cecília amúgy sem túl rózsás kedélyét, a vásárosnaményi Mi hazánk tagjaként benyújtott bejelentésemben arra a tényre hívom fel az országos tisztifőorvos asszony figyelmét, hogy egy 3 évvel ezelőtti, a magyarellenes kormány által a youtube-on közzétett oltásfasiszta COVID-19 méreginjekció reklámvideóban szereplő 3 celeb közül kettő mára már rákos. 

Ugyanis mára már kiderült, hogy a fenti oltásfasiszta reklámfilmben szereplő három közepes tehetségű oltásnáci celeb közül kettő, Reviczky Gábor és Keresztes Ildikó is rákosak. 

A bejelentésemben azt kérem Cecíliánktól, hogy magyarázza meg, hogyan lehetséges az, hogy három, az oltást reklámozó celebből kettő rákos, lehet-e összefüggés a reklámozott injekcióval, avagy pusztán a véletlen műve ez a dolog.


Kapcsolódó:

Gary Clarkson is feljelentette az elkövetőket a kötelező szűrések ügyében - saját, az eredetit vastagon felturbózott feljelentést nyújtott be


Gary Clarkson, a Rejtélyes halálesetek és súlyos megbetegedések az oltás után Facebook csoport tagja is  feljelentést tett emberiesség elleni bűncselekmények vádjában a kötelező szűrővizsgálatoknak a jogrendbe való beemelése miatt. 

Gary Clarkson saját ötletekkel megspékelve nyújtotta be a feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságra. Feljelentésébe beemelte az emberi méltóságra vonatkozó jogi előírásokat és akár az Alkotmánybíróságnak az emberi méltóságra vonatkozó megállapításait is. Megállapítja, hogy a testi-lelki integritás és az egészségügyi önrendelkezési jog is ebből az emberi méltóságra vonatkozó alapvető jogból levezethető alapvető emberi jogok. 

Clarkson emlékeztet, hogy maga az egészségügyi tv. is kizárólag a beteg saját egészségi állapota által indokolt esetekben engedélyezi bármilyen egészségügyi beavatkozás által az egészségügyi önrendelkezési jog korlátozását. 

Külön kiemelendő a feljelentésben, hogy Clarkson nem csak a vonatkozó törvényi cikkeket idézi, hanem azok jogszabályalkotói folyamatából származó indoklásait is. 

A feljelentés gerincét, magát az emberiesség elleni bcs. tényállásának fennállását megtartja az eredeti feljelentésből.
Mivel a kötelező szűrést előíró tv. a teljes magyar lakosság egészségügyi önrendelkezési jogát korlátozza, továbbá nem egyszeri alkalommal, hanem folyamatosan, akár a törvény hatálybalépésétől kezdve mindörökké is fennállhat a jogkorlátozás, és ezt a jogkorlátozást a magyar kormány és parlament saját állami politikájának megvalósítása érdekében vezeti be, ezért Clarkson szerint is fennáll az emberiesség elleni bcs. tényállása.












Sok sikert kívánunk neki is, csakúgy, mint az összes többi ellenállónak, akik önállóan a tettek mezejére lépnek és benyújtják a feljelentést emmiatt az újabb emberiesség elleni bűntett, a kötelező szűrővizsgálatok miatt. 

Kapcsolódó:

Simon Irén feljelentést tett a kötelező szűrővizsgálatok miatt, a vád emberiesség elleni bűncselekmény (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Feljelentést tettem a kötelező szűrővizsgálatot elrendelő törvény miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. július 1., hétfő

Végleges, Orbán feljelentésének ügyében több intézkedést nem foganatosít a pintéri főügyészség

                                                   

Miután panaszt nyújtottam be a nagyon rövid elutasító határozat ellen, amit Orbán Viktor közveszéllyel fenyegetés vádjában tett feljelentésemben hozott az ügyészség, most megerősítették, nem intézkednek többet ebben az ügyben, bármennyi plusz beadványt is nyújtok be. 

Panaszomban azt hoztam fel, hogy az egész eljárás során következetesen a rémhírterjesztés bűncselekményének elkövetését vizsgálták és nem a közveszéllyel fenyegetés cselekményét. Sajnos erre az álláspontra semmit nem válaszoltak, holott a büntetőeljárási tv. is leszögezi, hogy minden bizonyítékot külön-külön és összességében is elemezni kell az ügyben hozott határozatban.

Kapcsolódó:

Nem tudtunk semmi újat mutatni az ügyészeknek, Orbán szabad (ruszinkarpatalja.blogspot.com)