2024. június 24., hétfő

Feljelentést tettem a kötelező szűrővizsgálatot elrendelő törvény miatt


Az egészségügyi önrendelkezési jog alapjog, korlátozása tehát emberiesség elleni bűncselekmény - ezen logika mentén tettem feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a kötelező szűrővizsgálatokat elrendelő törvénymódosítás miatt, emberiesség elleni bűncselekmény előkészítése tárgyában. 

Amint azt egyre többen és többen észreveszik, Magyarországon újabb merényletet követett el a regnáló hatalom az egészségügyi önrendelkezési jogunk ellen. A 2024 évi XXIX tv. 31. cikkével ugyanis úgy módosították az egészségügyi törvényt, hogy az abban foglalt kötelező szűrővizsgálatokat a kiskorú személyekről kiterjesztik az egész magyar lakosságra, azaz szankció terhe mellett kötelező szűrővizsgálatokon kell résztvegyen a teljes magyar lakosság. 

Ez az újvilágrend egészségügyi diktatúrájának narratívájába teljes egészében beleillő újabb gazemberség a kormánypárt részéről azonban teljes egészében szembemegy az oviedói egyezménybe foglalt, egészségügyi beavatkozásokba való tájékozottságon alapuló beleegyezés jogával, amely nemzetközi egyezményi előírás ugye teljes egészében kizárja ezáltal bármely egészségügyi beavatkozás kötelezővé tételének lehetőségét. 

A kötelező szűrővizsgálatok elrendelése tehát nemzetközi jogba foglalt alapvető emberi jogot, az egészségügyi önrendelkezési jogot sérti. Azonban alapvető emberi jog korlátozása emberi populáció, egy teljes nemzet, konkrétan a magyar nemzet esetében emberiesség elleni bűncselekmény. 

 







Kapcsolódó:

Táboroztatás is lesz? A FEMA rendőrség szerint csak a brutális, fizikai cselekmények lehetnek emberiesség elleni bűncselekmények, az alapvető jogok megvonása teljesen oké (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy tett valamit. Az egész etikátlan és sérti az emberi jogokat.

    VálaszTörlés