2024. június 25., kedd

Tar Gyöngyi, Borboly vagy Böjte Csaba gyilkolta volna meg, mert rábeszélték az oltásra? Dehogy. Sajtos Kata önmagától hitte és hirdette a hamis járvány-narratívát

Miközben a birkák csodálkoznak, hogy mégis mitől (mert nyilván "nemattól") halálozott el tragikus hirtelenséggel, rövid lefolyású, súlyos betegségben egy egész életét a sportnak szentelő, ereje teljében levő, fiatal, hokiválogatott székely nő, mi egy kis kutakodást végeztünk az áldozat Facebook profilján és nem is kellett nagyon mélyre ásnunk. 


Sajnos Sajtos Kata is közönséges kovidhívő volt, azaz elhitte és önmagától terjesztette is a hivatalos, állami újvilágrend kovidfasiszta narratívát. Székely nyelvű (nem mondom, amúgy közepesen eredeti és ötletes) maradjotthonos Facebook profiljai egyértelműsítik, hogy Sajtos Kata alig várta az oltását is, amit meg is kapott, a Ruszin Kárpátaljának névtelenül nyilatkozó forrásunk szerint. 


Kata a pünkösdi búcsú ellen is felemelte a szavát, nem túl elmés "Szívünkben zarándokoljunk" profilképpel próbálva eltántorítani a normálisakat attól, hogy kimenjenek a nyeregbe pünkösdkor. 


Kata sajnos a március 15- megemlékezésekről is távol tartotta volna a székelyeket és magyarokat, a kovidhitűség egy újabb megnyilvánulásaként. 

Nyugodjon békében, ha ő nem lett volna ennyire híve az újvilágrendnek, akkor nem biztos, de talán élne, és talán nekünk is könnyebb dolgunk volna. 

Kapcsolódó:

Elhunyt a csíkszeredai női jégkorongozó, Sajtos Katalin – „A harcos megpihen" (maszol.ro)

A kovidtálib maszol.ro nyüszít, mert leoltottam Tar Gyöngyit, a csíkszeredai kovidboszorkányt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése