2024. június 11., kedd

Ha jól számolom, 93 hivatalosan is bejelentett haláleset lépett fel a Covid 19 injekciók után 2022 december 31-ig

Sikerrel járt a Mi Hazánk Mozgalom közérdekű adatigénylése a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ fele, amelyben a 2022 december 31-ig bármely COVID-19 injekció után bekövetkezett, és az egészségügyi hatóságok fele hivatalosan jelzett nemkívánatos egészségügyi eseményt kértük ki. 

Müller Cecília országos tisztifőorvos válaszában közölte a 8.210 bejelentésbe foglalt több, mint 30000 féle mellékhatást tartalmazó teljes adatbázist. Az adatbázist egy keresővel átfésülve 93 alkalommal találtam meg a "death", azaz elhalálozás nemkívánatos egészségügyi eseményt, ezek közül legalább egy "foetal death", azaz magzatelhalás.


Az országos tisztifőorvos sietett leszögezni továbbá, hogy ezeket a vakcinák után észlelték, de szerinte nem feltétlenül az injekciók okozzák őket, nem állnak az ún. vakcinációval közvetlen összefüggésben, ezért ez az adatbázis Hüller szerint nem értelmezhető úgy, hogy a vakcinák okozzák ezeket a hatásokat, azaz ne volnának biztonságosak.

Hüller szerint tehát ezekből az adatokból nem vonható le következtetés a Magyarországon használt COVID-19 injekciók biztonságosságára, mellékhatás-profiljára vagy előny-kockázat viszonyára vonatkoztatóan és ezt így, szó szerint, ki is emeli. 




A további, több mint 30000 mellékhatásra ebben a cikkben nem térnék ki, első látásra bőven van ott minden, az egyszerű tű utáni viszketéstől és a kar begyulladásától az agyvérzésig, tüdőembóliáig, infarktusig, rengeteg tüdőgyulladást is jelentettek, az adatbázis kielemzése hatalmas munkát igényel. 

Kapcsolódó:

Megdolgoztatom Müller Cecíliát - a kovid rémoltások után bejelentett mind a 8.210 mellékhatást kikértem, egyenként (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése