2024. június 29., szombat

Simon Irén feljelentést tett a kötelező szűrővizsgálatok miatt, a vád emberiesség elleni bűncselekmény





Fritz Kálmán Lajosné Simon Irén, a Rejtélyes halálesetek és súlyos megbetegedések az oltás után Facebook csoport tagja feljelentést tett emberiesség elleni bűncselekmények vádjában a magyar kormány és a Fidesz dominálta magyar parlament legújabb emberiesség elleni bűntette, a kötelező szűrővizsgálatoknak a jogrendbe való belopása miatt.

Mint ismert, egy salátatörvény keretében a szégyentelen magyar, fideszes többségű parlament megváltoztatta az egészségügyi törvényt, az eddig csak 18 éves korig kötelező szűrővizsgálatokat minden korosztály számára kötelezővé tette. 

A mézesmázos csomagolásba rejtett újabb, az egészségügyi önrendelkezésünk elleni merényletet Simon Irén sem hagyhatta szó nélkül, ezért feljelentést nyújtott be a Budapesti Rendőr-főkapitányságra emberiesség elleni bűncselekmény előkészületének megalapozott gyanújával. 

Irén azt panaszolta feljelentésében, hogy olyan alapvető emberi jogunk sérül, amelyet nem csak a magyar, hanem a nemzetközi jog is garantál, mégpedig az oviedói egyezménnyel, és ez az egészségügyi beavatkozások beleegyezéshez kötöttségének joga, ami értelemszerűen kizár bármilyen, beleegyezéstől független, tehát kötelező egészségügyi beavatkozást. 

Mivel a törvény a teljes magyar lakosság egészségügyi önrendelkezési jogát sárba tiporja, a feljelentő szerint fennáll tehát az emberiesség elleni bcs. tényállása, annál is inkább, mert nem egyszeri alkalommal, hanem folyamatosan, akár a törvény hatálybalépésétől kezdve mindörökké is fennállhat a jogkorlátozás, és ezt a jogkorlátozást a magyar kormány és parlament saját állami politikájának megvalósítása érdekében vezeti be.

 








Kapcsolódó:

Feljelentést tettem a kötelező szűrővizsgálatot elrendelő törvény miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése