2024. június 20., csütörtök

Fidesz troll támadja ócska módra a Mi Hazánk szabolcsi képviselőit

Pár napja vettünk át a megyei közgyűlési tagságról szóló megbízóleveleinket a Szabolcs-Szatmár-Beregi vármegyeházán, máris fidesznyik vett tűz alá minket, szemétnek, kalandornak, kémnek, spiclinek nevezve a Mi hazánk megyei képviselőit egy közösségi oldalon megosztott fénykép alatti kommentáradatban. A fityesznyik ugyanakkor "sasfészeknek" titulálja a Fidesz dominálta vármegyét. 


Egyébként maguknak a fideszes képviselőknek a buráján is láttunk bizonyos rettegést, miközben a megbízóleveleinket átvettük, ez a legutóbbi eset pedig egyértelművé tette, hogy gyakorlatilag ellenségként tekint ránk a fidesz, és máris kezdi a nem a teljesítményre, hanem az ócska lejáratásra épülő propaganda-háborúját a Mi hazánk képviselői ellen. 

Mi azonban továbbra is szigorúan a teljesítmény hívei vagyunk, nem az ostoba vagdalkozás hívei, és jövünk, a megállításunkhoz pedig roppant kevés egy-egy ilyen megnyilvánulás. 

Kapcsolódó:

Mi hazánkos különítmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlésben - októberben kezdünk! (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Székely Hadosztály megemlékezés Nyíregyházán - emberiesség elleni bűncseleménynek neveztem azt, ami a kárpátaljai magyarsággal történik, a fidesz sajtó persze elhallgatta (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése