2022. május 31., kedd

A WHO nevű globalista terrorszervezet ellen tüntettek a magyarok


Több, mint 500 személy részvételével zajlott május 29-én a Szkíta Egyesület hívására az a WHO ellenes tüntetés, amelynek célja a magyar lakosság tájékoztatása arról, hogy a magyar kormány az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hatáskörébe utalná a járványok deklarálásának és a járványok elleni védekezésnek a feladatát egy, erre vonatkozó nemzetközi szerződés aláírásával. 

A tüntetők természetesen az Egészségügyi Világszervezetből való azonnali kilépést is szorgalmazták. 

A vonulással egybekötött tüntetés a budapesti Oktogon téren kezdődött 15.00 órától, itt dr. Pócs Alfréd és egy eredeti kun felszólaló fejtette ki véleményét a témában. Pócs doki az őstörténetünket firtatta, a kun felszólaló pedig csak úgy, a nép hangjaként ragadta magához a mikrofont, mintegy bátorításul mindenkinek, hogy megértsék, a vélemény a legfontosabb fegyver, és azzal mindenkinek élnie kell. 

   

A tüntetők az Oktogonról indulva a Teréz körút, Podmaniczky utca, Alkotmány utca, Kossuth Lajos tér útvonalon vonultak, így szólítva meg Budapestet, többek között "WHO, ÁVH!" skandálással. 

 

A Kossuth téren igazi felszólaló maraton bontakozott ki, felszólaltak a harmadik utas Brindza András, dr. Hipsz Frigyes, a Szkíta Egyesületből dr. Tamasi József, dr. Pócs Alfréd és jómagam, a Szkeptikus Kerekasztal közismert vloggere, Bukovinszky Gergely, a Magyarok Világszövetségétől Rácz Szabó László, a Normális Élet Pártjától dr. Tomasovszki László, a sátras tüntetők közül dr. Fórizs Eszter és Czetli Balázs, valamint dr. Kovács Mónika és Ertsey Attila.













A rendezvényen Szemző Gábor levezetett egy klasszikus szkíta-hun táltosdobos szertartást is, amelynek során felelevenítettük természeti népi gyökereinket és érzésvilágunkat, mintegy szembeállítva azt korunk mesterséges intelligencia által irányítani próbált, elgépiesedett, digitális technokráciájával.


A rendezvényen a Műhely zenészei biztosították a talpalávalót, népi furulyával és ütőgardonnal (a hegedűt nem lehetett sajnos elővenni a folyamatos eső miatt).

A videók jó része Faltusz Andrea, az ellenállás operatőre bitchute csatornájáról származik. 

A hangosítást Bodnár Tibor biztosította. 

Köszönjük az előadóknak, közreműködőknek és résztvevőknek a megtett erőfeszítést, továbbra is kitartunk, nem oltatunk!

Képgaléria:











Kapcsolódó:

Az injekciós rémvilágrend ellen tüntet a SZKÍTA Egyesület (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

1 megjegyzés: