2022. május 8., vasárnap

Mégse kerek valami a "vakcinával" - nem tehető kötelezővé a kormánypárt képviselőinek háromszori oltása


Újabb bicskanyitogató határozattal bizonyítja a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) nevű intézmény, hogy se nem nemzeti, se nem választási, hanem csak a kormánypárt által dominált, annak alárendelt ócska kirakatintézmény. 

Amíg a kormány rendeletekkel kényszerített egész ágazatokat háromszori kötelező mRNS terápiára, ún. "kovid oltásra" a munkában való részvételhez, és minden olyan népszavazási kezdeményezést, amely ezt az őrületet igyekezett megakadályozni, lesöpört az asztalról a NVB, arra való hivatkozással, hogy ezek "jogszerű" járványügyi intézkedések, amelyek célja védekezni az ún. "járvány" ellen, addig képmutató módon egy népi kezdeményezést, amely hasonló módon egy foglalkozási csoportot, mégpedig a kormánypárti parlamenti képviselőket kötelezte volna háromszori mRNS injekcióra a munkavégzéshez, megint csak lesöpörte az asztalról. 

Indoklásában arra hivatkozik a NVB, hogy a kezdeményező, azaz én és a többszáz aláíró, nagyon sok népszavazási kezdeményezést nyújtottunk be, amelyekben nem vesszük elég komolyan az ún. "járványt", és az ellene bevezetett "intézkedéseket", azaz a jogtipró, kovidfasiszta kormányrendeleteket, szó szerint úgy szerepel az indoklásban, hogy a kezdeményezés "egy ironikus megfogalmazású véleménynyilvánításnak tekinthető". 

Megállapítható, hogy semmilyen jogszerű indokot nem tud felhozni a NVB a népszavazási kezdeményezéshez való hozzáférési jogunk megtagadásának alátámasztására, ez a fajta szubjektív indoklás elmegy egy nyolcadik osztályos tanórán, de nem egy jogállam hivatalos intézményében. Pikantériája a dolognak, hogy a Kúriához csak jogi képviselővel lehet fellebbezni, saját magát nem képviselheti az ember, ilyen jogi képviselő pedig, aki a kovidfasizmussal szembe merne szállni, alig akad.











Kapcsolódó:

Kötelezően beoltatná a Korona Igazsága a kormánypárti képviselőket, civil felügyelet alatt, három dózissal (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A "tünetmentes fertőzött" fogalmáról azért nem lehet népszavazást tartani, mert az állam nem szólhat bele a tudományba (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése