2022. május 17., kedd

Az újabb oroszpárti tüntetés szervezői nyílt levélben vágtak vissza a libbant Batka Zoltánnak, aki a Népszavában fikázta az oroszokat


A Népszavában, egy bizonyos Batka Zoltán jegyzésében jelent meg egy harmatgyenge fikázó cikk arról, hogy oroszbarát magyar erők az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége elé szerveznek újabb szimpátiatüntetést, Budapestre június 11-én, 13.00 órától.

A cikk az április 30-i Szabadság téri első oroszpárti tüntetésről is fitymáló, ellenséges hangnemben ír, míg a csak a fasiszta nyelvtörvényükről ismert ukránokat és azok pimasz ellentüntetését ajnározza, valamint, ahogy az egy hozzánk eljuttatott nyílt levélből kiderül, korántsem az objektív valóságot közli. 

A június 11-i tüntetés szervezői ugyanis nem ijedtek be egy kis népszavás gyalázkodástól, nyílt levélben tették nevetségessé az ukrán zászlós Batkát.

 Íme a levél:

""Mélyen tisztelt" Batka Zoltán! 

Olvasva a legújabb cikkedet, amit a következő Orosz szimpátiatüntetésünkről lehoztál, megfogalmazódott bennem néhány kérdés.... 

Látásproblémáid vannak, vagy netán a matekkal vannak gondok?! 

10-szer annyi ukrán ellentüntető enyhén fogalmazva is túlzás. 

Valamint felszólítalak, hogy támaszd alá bizonyítékokkal azt a kijelentésed, melyben azt állítod,hogy a rendőrség "nagy erőkkel" külön választotta a két tüntető tábort. Hiszen tudjuk hogy nem a hitelességedről vagy híres. Elég arcátlan dolognak tartom, hogy a valóságot meghamisítva próbáltok minél nagyobb hírnevet és kattintást szerezni.

Vergődésed láttán úgy döntöttem, Én, mint szervező, és esemény bejelentő, adok egy kis infót. Az esemény megosztók között nyilvánosan szerepelek. 
Nemem=nő 
Budapesttől kb. 200 km-re lakom, de szervezünk egy olyan tüntetést, amiről lesz mit írnod! 

Indulhat a játék 
Üdv. A. Erika."

Gratulálunk a szervezőknek, hogy a liberális médiaellenszélben is bátran kiállnak igazukért és az ukrán újfasizmus magyarországi megnyilvánulásai ellen, csak így tovább.
Mindenkit hívunk, tehát június 11-én, 13.00 órai kezdettel az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt, a budapesti Andrássy út és Bajza utca kereszteződésénél kiállunk Oroszország mellett!

Kapcsolódó:

Újra kiállnak Oroszországért, júniusban is Putyin-párti tüntetést szerveznek Budapesten (nepszava.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése