2022. május 23., hétfő

Szijjártó máris a WHO kezébe adná a magyar járványkezelést, hadd kényszeroltsák le a magyarokat feketehimlővel, a terrorista Tedros is a barátja


A legkisebb kétséget sem hagyva afelől, hogy a járványfasiszta magyar kormány milyen álláspontot is képvisel annak a nemzetközi szerződésnek a tekintetében, amely a Bill Gates és más globalisták által finanszírozott sátáni globalista terrorszervezet, az ún. "Egészségügyi" Világszervezet (WHO) kezébe adná a járványkezelést az államok hatásköréből, Szijjártó Péter "magyar" külügyminiszter saját Facebook oldalán áradozik arról, hogy egy újabb "világjárvány" küszöbén milyen fontos is a "nemzetközi egyészségügyi együttműködés".  


Szijjártó még ezt is képes fokozni, lazán kiposztolta, hogy a WHO jelenlegi elnöke, a Tedros Adhanom Ghebreyesus nevű etióp az ő régi barátja. Arról természetesen hallgat külügyminiszter urunk, hogy Ghebreyesus annak a Tigray Népi Felszabadítási Front nevű etióp szélsőbaloldali félkatonai szervezetnek a tagja a mai napig (a szervezet nyilvános taglistája szerint), amely szervezetet Etiópia terrorszervezetnek minősített (forrás: wikipédia). 



Kapcsolódó:

KI IS PONTOSAN A WHO ELNÖKE? (orvosokatisztanlatasert.hu)

TIGRAI Online (tigraionline.com) 

Az injekciós rémvilágrend ellen tüntet a SZKÍTA Egyesület (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Fellélegeztél, azt hitted, vége? Rossz hírem van, nemzetközi jogi keretet dolgoznak ki éppen, hogy mindenkit leolthassanak, ahányszor csak akarnak (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. A második képen, Szijjártó mellett, Görbejézust ámulattal figyelve nem Bolsonaro, Brazilia elnöke ül? remélem csak hasonlít...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Görbejézus. Hát én is remélem, hogy nem Bolsonaro, mert azt mondta a sajtóban, hogy semmiképp sem fogadják el a WHO-t főnöknek.

      Törlés