2022. május 3., kedd

Schobert Norbi bevette az igazságpirulát, némileg hatott is. Élő adásban mondja el, hogy oltás után kapta a sztrókját, azelőtt makkegészséges volt


Schobert Norbert ismert fitneszedző az ATV műsorában beszél a sztrókjáról, sok érdekesség is kiderül, az ismert edző ugyanis egyértelműsíti, hogy az ún. "kovid oltás" után három héttel, minden egészségügyi előzmény nélkül kapott sztrókot, amit csodával határos módon élt csak túl. Csollány Szilveszter halálát is említi, és tisztán közli , hogy ő is oltott volt, meg azt is felhozza, hogy Amerikában az oltás után vérhígítót ajánlanak az ún. "kovid oltás", azaz mRNS terápia alanyainak, meg azt is elismeri, hogy öt-hat barátja is, fiatalok, középkorúak, fitneszedzők, sztrókot kaptak, és ez eddig nem volt jellemző. 

Teljesen logikátlan módon azonban Norbert mégsem az injekciót hibáztatja, hanem az ún. "kovidot", noha egyáltalán nincs bizonyítéka arra, hogy ő maga, kovidfasiszta kártya birtokában, azaz minimum két, de talán három mRNS injekcióból az utolsó után, három hét alatt úgymond "kovidos" lett volna. 

A felvételt meghallgatva levonható a következtetés, hogy egyre erőltetettebben és egyre nagyobb önellentmondásokba keveredve próbálják mentegetni a két éve az életünket pokollá tévő újvilágrend kovidoltás-narratívát ennek a narratívának a reklámarcai, mint Schobert Norbert is. 

 

(videó forrása Noll Szatmári Enikő Facebook oldala)

Egy minimális logikai eszmefuttatással könnyen kialakíthatjuk saját véleményünket az esetről:

Ha oltás után három héten belül sztrókot kapott, igen nagy az esélye, hogy az "oltásnak" köze lehet hozzá. Ha azonban elfogadjuk azt a feltevést, hogy nem az injekciótól kapta, hanem a "virusstól", az még inkább az injekció értelmetlenségét és veszélyét mutatja, mert milyen "oltás" az, ami nemcsak, hogy nem véd meg attól a betegségtől, ami ellen elvileg kifejlesztették, hanem konkrétan három héten belül előidézi azt, mégpedig olyan súlyos formában, ami sztrókhoz vezet (oltatlanoknál az ún. "kovi" tünetei megegyeznek az influenza tüneteivel, még a hivatalos újvilágrend narratíva szerint is, nem szerepel a tünetek között sztrók).

Kapcsolódó:

Norbi nem érti, miért kapott sztrókot - nekünk volna tippünk, de hát mi csak amolyan konteósok vagyunk (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése