2021. február 4., csütörtök

Kiértékelte a rendőrség Boldogkői uszítását a kötelező oltásra, és semmi

Elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Boldogkői Zsolt ellen tett feljelentésemet egészségügyi önrendelkezési jog megsértésére és tiltott emberkísérletre való felbujtásért, amelyet azért tettem, mert az illető a médiavírus elleni mRNS gén "vakcinák" kötelezővé tételét szorgalmazta nagy nyilvánosság előtt. 

A feljelentést közérdekű adatigénylés formájában juttattam el Polt Péter főügyésznek, aki tájékoztatott, hogy feljelentésként értelmezte azt és átirányította az illetékes rendőrséghez.


A rendőrség álláspontja szerint a szóban forgó fickó, amint azt ki is hangsúlyozza, magánvéleményt fogalmazott meg, amelyik nem bír befolyással semmilyen hatóság vagy konkrét intézkedésre jogosult személy tevékenységére, ezért nem áll meg a felbujtás tényállása.

Pozitívumként értékelhető, hogy nem azért nem állt meg a feljelentés, mert a Boldogkői által követelt kötelező oltás, mint cselekmény, amúgy ne volna egészségügyi önrendelkezési jog megsértése valamint tiltott emberkísérlet, hanem csak a konkrét cselekvésre rábírás tényállási eleme nem valósult meg, a rendőrség szerint. 



Szerk. megj.: Ordít a kettős mérce. Természetesen a szólásszabadság megilleti Boldogkői Zsoltot is, de a tisztánlátó dokikat is. 

Vita és érvelés, érv alapú meggyőzés helyett a két egymással ellentétes, valójában orvosi, egészségügyi szakmai álláspont közül az egyiket, az oltáskritikus álláspontot képviselő szakembereket Gestapó, NKVD vagy, mondjuk ki tisztán, ÁVH jellegű rajtaütéssel, házkutatással és büntetőeljárásokkal próbálja az állam ellehetetleníteni, míg az ilyen maszkbannyamvadt oltáspárti, mRNS géninjekciókat, szájmaszkot és egyéb újvilágrend nyalánkságokat reklámozó Boldogkői Zsolt félék ellen, nyilván, még feljelentésre sem indul eljárás, nemhogy hivatalból. 

Kapcsolódó:

Úgy tűnik, letérdelt a magyar rendőrség a BLM szimpatizáns Kocsis Cake Oliviónak, és a magyar demokrácia arculcsapásaként elhurcolták dr. Gődényt - én is írtam levelet Polt Péternek, hátha Boldogkői Zsoltot is elhurcolják (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése