2021. február 13., szombat

"Koronavírusban", vagy "koronavírussal" való diagnózis után, krónikus betegségeiben halt meg közel 10.000 ember a tavaly? Nem mindegy.

Elutasította azt a feljelentésemet a Budapesti Rendőr-főkapitányság, amelyet Buzinkay György szélsőbaloldali politikus ellen tettem rémhírterjesztés alapos gyanújával, mert nevezett azt állította a nagy nyilvánosság előtt, az azonnali.hu portálon megjelent véleménycikkében, hogy "9429-en haltak meg koronavírusban Magyarországon".

Feljelentésemben arra hivatkoztam, hogy nem lehet boncolási jegyzőkönyvekkel alátámasztani ezen személyek esetében az elhalálozás valós okát, mivel a boncolás a járványügyi helyzetben tiltott, valamint arra is hivatkoztam, amit az országos tisztifőorvos többször is kifejtett nyilvánosan, hogy a statisztika kedvéért az összes, koronaexoszómával diagnosztizált és valamilyen okból később elhunyt személy esetében az elhunytat beszámolják a "COVID-19" elhunytak közé, még akkor is, ha volt olyan krónikus betegségük, amely önmagában is halálhoz vezetett volna.

Elutasítását a rendőrség azzal indokolta, hogy a "valótlan" információnak objektíve alkalmasnak kell lennie arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiusítsa. 

Buzinkay György  ominózus kijelentése a rendőrség álláspontja szerint nem alkalmas a védekezés (kormányzati vagy más, állami, önkormányzati vagy akár magánszemélyek összefogásából származó cselekvés) akadályozására vagy meghiusítására. 




A határozatot arra hivatkozva fellebbviteleztem az ügyészségre, hogy nem volt egyértelmű a rendőrség álláspontja Buzinkay koronaexoszómás elhunytak számára vonatkozó kijelentését illetően, hogy az állítás igaz vagy hamis. Valamint arra is hivatkoztam, hogy a nézőpontom szerint hamis állítás az "Orvosok a tisztánlátásért" orvosi-szakmai, magánszemélyek erőfeszítéseként létrejött csoport tevékenységének eredményességét veszélyezteti, amely tevékenység célja a "járvány" miatti lakossági pánik csillapítása a valós információk, köztük a valós elhalálozási adatok közlésével. 




Kapcsolódó:

Feljelentettem a kötelező oltást szorgalmazó Buzikait rémhírterjesztésért, mert azt állította, hogy "9429-en haltak meg koronavirusban" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése