2021. február 11., csütörtök

Nagyon gáz - Müller Cili szerint a maszk meg a többi NWO hülyeség miatt tűnt el az influenza

Tőle szokatlan bőszavúsággal válaszolt Müller Cecília arra a közérdekű adatigénylésre, amelyben a tavalyra teljesen eltűnt influenzáról kérdeztem. 

Mind ismeretes, tavaly ősztől kb. 65.000 személy fordult influenzaszerű tünetekkel orvoshoz a késve, csupán a 44. héten beindult influenzafigyelő adatai szerint, és nem túl sok, konkrétan egyetlen darab influenzást azonosítottak be ezek közül. Az influenza tavalyi mágikus eltűnése  Müller Cecília szerint azzal az indokkal magyarázható (és ez azért, valljuk be, érdekes), hogy az enyhe tünetekkel járó eseteknél, és ilyen az esetek többsége, nem végeznek diagnosztikus vizsgálatot (bezzeg a kamukuvikknál, szerk. megj.).

De a további magyarázat még ennél is izgalmasabb, Müller Cecília szerint ugyanis az influenza eltűnésében az is fontos szerepet játszott, hogy a kamukuvikk "pandémia" ürügyén bevezetett lakossági jogfosztások "hatékonyan" szorították vissza, (mintegy járulékos sikerként)  a kamukuvikk mellett az influenzát is.  

Arra a kérdésre, hogy az influenzaszerű tünetekkel önként orvoshoz forduló személyek közül, a két tünetegyüttes azonossága miatt, hány személynél végeztek végül az új koronaexoszómára diagnosztizálást, Cili elutasította a választ. 




Mivel a kérdés, hogy a "dühöngő" kuvikk "járvány" nem-e véletlenül az évente ismétlődő influenza, amely valamilyen érthetetlen okból az egész világon felszívódott a 2020-as esztendőre, sokakat foglalkoztat, Müller Cecília az ún. "behelyettesítési effekt" jelenségre is hivatkozik itt, miszerint "az influenzát felváltotta a jóval fertőzőbb koronavírus variáns" (WTF?).

Kapcsolódó:

1 megjegyzés:

  1. Hova tűnt az influenza?
    Hova lett a sok nátha?
    Hova tűnt az influenza?
    Véle mi lett…

    Hova tűnt az influenza?
    A Covid mind felszívta.
    Ó, mondd, ki érti ezt,
    Ó, mondd, ki érti ezt.

    VálaszTörlés