2022. augusztus 3., szerda

Betérdelt Müller Cecília - a NAIH nyomására kénytelen-kelletlen kiadták a tavalyi évre a kovid fertőzöttek számából az oltottak számát, napi bontásban

Januárban benyújtott közérdekű adatigénylésemre kaptam a napokban választ a Nemzeti Népegészségügyi Központtól (NNK), hosszas macska-egér harc után. 

Adatigénylésem arra vonatkozott, hogy mennyi a tavalyi évre a koviddal "fertőzöttek" számából a COVID méreginjekcióban részesültek száma, napi bontásban. 

Az adatigénylésemre első körben azt a választ kaptam, hogy veszélyezteti az intézményt közfeladatai ellátásában, ezért két turnusban összesen 90 napra hosszabbították a válaszadási időtartamot. Ennek elteltével azt a választ kaptam, hogy az adatigénylés nem közérdekű adatokra vonatkozik, ezt a választ támadtam meg a Nemzeti Adatvédelmi Hatóságnál (NAIH). 

A NAIH-hoz írott beadványomban az atlatszo.hu egyik szintén nyilvános közérdekű adatigénylésére hivatkoztam, amely, más időtartamra ugyan, de gyakorlatilag ugyanazokat az adatokat kérte ki, és amelyre, ugyancsak hosszas küszködés után, kielégítő válasz érkezett.

A taktika hatott, a NNK a napokban egy rosszmájú levélben tájékoztatott, hogy kizárólag a NAIH nyomására összeállította a kért adatsort és közölte is azt velem. A NNK külön kiemelte, hogy az adatsor jogilag nem alkalmas az általuk "járványnak" titulált bürokratikus maszlag evolúciójának elemzésére (szerk.megj. arra már nem is vagyunk annyira kíváncsiak, inkább annak a hivatalos hazugságnak a cáfolatára, hogy "az oltás véd", és azt hiszem, az adatsorok ennek a célnak megfelelnek).


Az adatsorokat vizsgálva szépen követhetőek az oltási hullámok, az első, második és harmadik oltási hullám után, az év végére, 2021.12.31-re például a 3434 ún. "fertőzöttből" 178 személy kapott csak egy, 1197 személy kapott kettő és 580 személy kapott 3 oltást, azaz 1955 személy (a fertőzöttek 4/7-e) részesült COVID mRNS terápiában. Év végére tehát egyértelműen megdőlt az az állítás, hogy a COVID mRNS terápia megvédi az abban részesültet az állítólagos "kovidtól". 







Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése