2022. augusztus 23., kedd

Kicsit megnoszogattam a KSH-t, hogy ugyan adja már ki a 2021-es évre a halálozásokat a leggyakoribb halálokok szerint

Mivel a Központi Statisztikai Hivatal hivatalos oldalán még mindig nem található információ arról, hogy mennyik a halálozások a leggyakoribb halálokok szerint a 2021-es esztendőre, noha az idei év nagyobbik része már eltelt, ezért ezeket az adatokat közérdekű adatigénylésben kértem ki, amit ügyfélkapun keresztül nyújtottam be. 





Minderre azért van szükség, mert az összes fősodratú média címlapon hozta le, hogy néhány ún. "szakember" egy ún. "tanulmánnyal" "kimutatta", hogy hány oltatlan (azaz mRNS reptilián génszutyokban hálistennek nem részesült, saját génkészletét megóvó ember) nem halt volna meg az ún. "kovidban" Magyarországon, ha be lett volna injekciózva a génszutyokkal. Mi meg arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány tízezer ember nem halt volna meg infarktusban, sztrókban és egyéb nem kovid nyalánkságban, ha nincs ez az injekciós merénylet a magyar lakosság ellen. 

Mert az utóbbi 100 év messze legmagasabb halálozási mutatóját valami kellett okozza, és a 2021-es esztendő az elmúlt 100 esztendőtől abban különbözött, hogy a lakosság 72%-a részesült mRNS injekcióban, nagy hányaduk többször is. 

Kapcsolódó:

Működött Orbán oltása - 2021-ben volt az utóbbi 100 év messze legmagasabb halálozása Magyarországon KSH adatok szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése