2022. augusztus 2., kedd

Dr. Carrie Madej azt mondja, Isten nélkül esélyünk sincs, csakúgy, ahogy neki sem lett volna a repülőgép balesete során



Dr. Carrie Madej youtube videóban jelentkezett be az elképesztő és rendkívül gyanús repülőgép balesete után, amelyet konkrétan isteni csodaként élt túl barátjával, Billyvel együtt. 

Carrie a videóban elmeséli az egész balesetet, egészen hátborzongató személyes dolgokat is mesél, mint például azt, hogy huszonöt éve kapott egy ilyen furcsa üzenetet Istentől, hogy nem fog repülőgépbalesetben meghalni, és ez az üzenet hirtelen bevillant ott és akkor neki, zuhanás közben. Tréfásan meg is jegyezte, hogy ja, a fura üzenet nem azt állította, hogy nem lesz része repülőgépszerencsétlenségben, csak annyit, hogy nem abban fog meghalni. 

A repülő aztán csodálatos módon nem gyulladt ki és nem robbant fel, miután a fák közé zuhant. A zuhanás után Carrie, aki a pilótánál kisebb fejsérülést szenvedett, kimászott, segített a jóval sérültebb pilótának is, keresett egy telefont, és bejelentette a balesetet. Természetesen a segélyhívó túlsó oldalán a kovid oltottságáról érdeklődtek legelőször. 

Elmondja, hogy eltört a keze, a lába, két helyen betört a feje. A kórházban titániummal helyettesítették azokat a csontrészeket, amiket el kellett távolítani illetve a törések során kiszakadtak. Elmondja, hogy először arra gyanakodtak a kórházban, hogy a gerincsérülése következtében lebénult, de utána hálistennek ez nem bizonyult igaznak. 

Azt is elmondja, hogy hisz az ima erejében, és szerinte őt az érte imádkozó emberek hite segítette ki ebből a borzasztó helyzetből. Konkrétan azt állítja, hogy a lába csodával határos gyors felépülése az emberek imáinak köszönhető, szervezett imacsoport is volt, 8000 résztvevővel, akik az ő felépülésükért imádkoztak.

Carrie azt mondja, hogy a repülőgép szerencsétlensége is azt kell mutassa az embereknek, hogy Isten nélkül ebben a történetben esélyünk sincs. Azt mondja, hogy amiket a mikroszkóp alatt is látott, meg amik történnek, ez a kor nem egyszerűen csata, ez egy szellemi szintű csata. 
  


Kapcsolódó:

A benned lakó gonosz: idegen, földönkívüli vagy mesterséges életforma a kovid injekciókban? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése