2022. augusztus 1., hétfő

Újabb oltáspropagandista nyiffant ki - Lisa Maria Kellermayr hivatalosan öngyilkos lett, szerintünk kovid


Maszkos, krokodilkönnyes képpel vezeti fel az egeszsegkalauz.hu a Lasa Maria Kellermayr osztrák "doktornő" haláláról szóló hírét, a történet szerint az egyik "legvitézebb" osztrák oltáspropagandista ún. "doktornő" állítólag nem bírta elviselni a gaz oltásellenesek fenyegetéseit, ezért szegényke véget vetett a saját életének. 


Természetesen, mint minden, a fősodorból származó hírt, úgy ezt a hírt is kétkedve fogadjuk, ha a kovid két éve alatt még az autóbaleset áldozata is a kovis statisztikát hízlalta, akkor miért ne halhatott volna meg ez az oltáspropagandista is valójában kovidban? Volt egyáltalán tesztelve? 

Komolyra fordítva a szót, számos más verzió is történhetett, akár szembesülhetett is azzal, hogy mit tett, mikor tömegeket buzdított oltásra, illetve saját kezűleg oltott be százakat az mRNS génterápiás reptilián szutyokkal, amit a kovid két éve alatt, de még jelenleg is "oltásként" hirdetnek. Lehet, nem bírta elviselni a tudatot, hogy esetleg emberellenes tömeggyilkossá avanzsált.

Egy másik lehetőség, hogy a saját valószínűleg négy oltása idézett elő nála olyan depressziós állapotot, amely öngyilkossághoz vezetett. Mindenesetre a halálának a felelősségét az oltásellenesek nyakába varrni elég átlátszó trükk, főleg, hogy ha bármilyen, akár a legkisebb bűncselekményre utaló jel is lenne, nyilván az újvilágrend rendőrség réges-régen lecsapott volna az oltásellenes elkövetőre, de ilyenről nem szól a propaganda. 

Kapcsolódó:

Így búcsúznak az oltásellenesek miatt öngyilkos doktornőtől a vakcinainfós orvosok (egeszsegkalauz.hu)

Ide egy csíki sört! Az egyik legundorítóbb magyar járványfasiszta, a H1N1 pánik karmestere és a kovid hazugság egyik élharcosa tért meg a sátánhoz (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése