2022. augusztus 4., csütörtök

Persze, hogy nem hagyom annyiban - másodszor is panaszt nyújtottam be a kétszeroltott és elhunyt tinédzser, Debreczeni Ákos ügyében

 


Újabb panaszt nyújtottam be a Budapesti Rendőr-főkapitányságra a két COVID mRNS injekcióban részesült és utána tornaórán összeesett, majd rövid időn belül a kórházban elhalálozó Debreczeni Ákos, az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium egykori tanulója ügyében.

A sajtóban nagy port kavart tavaly decemberben a haláleset, viszont kényesen kikerülték annak a ténynek a közlését, hogy a halálesetet megelőzően Ákos két COVID ún. "vakcinában" részesült (a fiatalkorúak ilyen injekcióval történő kezelését tavaly évközben hagyta jóvá a magyar kormány, veszélyhelyzeti kormányrendeletben).

Az ügyben, saját és számos más oltásellenes ellenálló megérzésére hallgatva (megsejtettük ugyanis, hogy Ákos valószínűleg oltott volt, fiatalkorúként), gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanújával tettem feljelentést.

Az első, elég bénára sikerült, a feljelentést elutasító határozatot könnyűszerrel támadhattam meg, ugyanis egyáltalán nem az általam felvetett bűncselekmény tényállási elemeit vizsgálták a nyomozók, hanem csak leszögezték, hogy az oltás önkéntes és ezzel pont. Az első panaszomat tehát befogadta az ügyészség, és a nyomozás újraindítására szólította fel a nyomozó hatóságot. 

A BRFK Életvédelmi Osztálya ezúttal jobban elvégezte a házifeladatot, szakértői véleményt szerzett be, tényszerűsítette a Debreczeni Ákos testébe juttatott két COVID injekció létét, és a kórbonctani jegyzőkönyv számos releváns elemét is közölte az újabb határozatában, amely sajnos megint elutasító lett, a Semmelweis Egyetem által kiadott szakvélemény ugyanis teljes egészében kizárta annak lehetőségét, hogy az áldozat a két kapott injekció következményeként hunyt volna el, a halál okát feltehetően genetikailag öröklődő szívbetegségben határozta meg. 

Ezúttal már a panasz is nagyobb körültekintést igényelt. Azonban hála az oltásellenes közösség szemfülességének, internetes kommentekből hamar kiderült a határozat néhány gyenge pontja, legelőször is az, hogy az Ákos halálában szakvéleményt kiállító Semmelweis Egyetem és a Pfizer Gyógyszeripari Kft. együttműködési megállapodást írt alá, azaz a Semmelweis Egyetem egyáltalán nem pártatlan a kérdésben (lévén legnagyobb valószínűséggel a Pfizer az Ákosba bejuttatott mRNS injekció előállítója és forgalmazója).

SZKÍTA Egyesületi körökből egy régebbi, Hepatitis B elleni oltás utáni sklerosis multiplexben történt elhalálozás és per során hozott Európai Emberi Jogi Bírósági ítélet is előkerült, amely az egyébként spanyol jogeset során arra az álláspontra helyezkedett, hogy olyan tényezők együttes fennállása, mint az elhalálozott oltás előtti kitűnő fizikai kondíciója, a genetikai tényezők kizárása azáltal, hogy a családot vizsgálva nincs dokumentált eset felmenők között az illető, oltást követően kialakult betegségre, az oltás és a betegség és/vagy halál közötti relatív rövid időtartam, valamint az, hogy a társadalomban az illető oltás után az átlagnál több hasonló megbetegedés lépik fel, együttesen értelmezhető olyan vélelemnek, amely az oltás és a megbetegedés/elhalálozás közötti ok-okozati viszonyt bizonyítja. 

Panaszomban tehát ezeknek a tényezőknek a kivizsgálását követelem, mivel a Semmelweis Egyetem által kiállított szakvélemény ezekről a tényezőkről mélységesen hallgat, ugyan megállapítja, hogy feltehetően genetikai eredetű az Ákos betegsége, viszont erre semmilyen bizonyítékot nem szolgáltat.

Természetesen olyan kérdéseket is felteszek (szintén oltásellenes kommentelők ötletei nyomán), mint az Ákos tüdejében azonosított kétoldali gennyes tüdőgyulladás bakteriális vagy testidegen anyagtól származó jellegének tisztázása, az Ákos dülmirigyében, prosztatájában fellépő trombózis eredete, valamint az, hogy miért nem lett elemezve az általam a feljelentésben pontosított, az EudraVigilance hivatalos mellékhatás adatbázisban rögzített, COVID injekciók utáni vérrögösödéses megbetegedések tömkelege Ákos halálával összefüggésben. Továbbá a grafén, grafén-oxid vagy grafén hidroxid, mint testidegen anyag Ákos testében való jelenlétére is ismételten rákérdezek.


 





Kapcsolódó:

Hivatalos: kétszer oltott volt a tornaórát követően elhunyt gimnazista Debreczeni Ákos - megvan a kórbonctani jegyzőkönyv is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Remélem nem kerülte el figyelmedet a 4x oltott Zacher betegsége, naná, hogy kovidos lett:
    https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/zacher-gabor-elkapta-koronavirus-specialis-terapia/rcskppn

    VálaszTörlés