2022. augusztus 29., hétfő

Ejtették az összes vádat az ellen az ausztrál kismama ellen, akit még 2020 szeptemberében hurcoltak el az otthonából, mert igazat mert szólni


Felmentették Zoe Buhlert, azt az akkor még állapotos ausztrál hölgyet, aki a teljes ausztrál lezárás alatt újvilágrend ellenes posztot tett közzé a Facebookon, és akit férje és kisgyereke szeme láttára otthonából, pizsamában, megbilincselve hurcolt el ezért az orwelli rendőrség. Az elhurcolásról készült videót akkoriban több millióan tekintettük meg minden internetes felületen, nagyban hozzájárult a világ ébredéséhez.

   

A rendőrség lázítással vádolta meg a hölgyet, az esetet mostanáig húzták-nyúzták, míg végül egy nem túl meggyőző és nem túl törvényszerű érvvel ejtették az ügyet, mely szerint "már nem közösségi érdek a nyomozás folytatása", közli a RebelNews Australia ellenálló hírportál.

A RebelNews Australia arról is tájékoztat, hogy a rendőrség ugyanilyen módon már több hasonló vádat is ejtett az utóbbi időben, amelyek közül Monica Smit esetét emeli ki, aki szintén a lezárások ellen emelt szót a közösségi médiában, és ezért 22 napos elzárást kapott előzetesben, amit le is ült. Monica ellen is ugyanezzel az érveléssel ejtették az összes vádat. 

Zoe, aki azóta az ausztrál ellenállás markáns alakjává vált, semmit nem bánt meg, büszke arra, hogy a gyereke még meg sem született, és máris le lett tartóztatva az igazságért és közölte, hogy továbbra is nagyon reméli, hogy a lezárásokat elrendelő ausztrál miniszterelnököt sikerül felelősségre vonni a kamujárvány alatt elkövetett emberiesség elleni bűncselekményeiért.  

Kapcsolódó:

BREAKING: Police DROP incitement charge against Ballarat mum (rebelnews.com) 

BREAKING: Victoria Police DROP incitement charges against Monica Smit (rebelnews.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése