2022. augusztus 23., kedd

Ezek a figurák még mindig az mRNS injekció kényszerítésével akarnák "megmenteni az életünket"

A csapból is, de legalábbis a mainstream médiából tegnap mindenütt az folyt, hogy bizonyos ún. "szakemberek" egy ún. "tanulmánnyal" úgymond "kimutatták", hogy hányan "nem haltak volna meg", ha be vannak injekciózva a "kovid oltás" fedőnévvel illetett, de szerintem mRNS génterápiás, reptilián-fehérjetermelésre programozó, ember-hüllő mutánsokat létrehozó injekciókkal, valamint arra a következtetésre jutottak, természetesen, hogy az őszi "kovid hullámban" meg kell próbálni mindenkit beoltani a génszutyokkal.

Begugliztam, hogy kik is ezek a "szakemberek", a hétből négyet sikerült beazonosítani, íme:

1. Oroszi Beatrix: 


(kép forrása: virusmediavirus.hu)

Vállalat: Semmelweis Egyetem, Epidemiológiai és Surveillance Központ 

Beosztás: mb. igazgató 

Epidemiológus mesterfokozatát a London School of Hygiene and Tropical Medicine képzésén szerezte, emellett közgazdász szakokleveles orvos, egészségügyi menedzser, a megelőző orvostan és népegészségtan, valamint a közegészségtan-járványtan szakorvosa. Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) Igazgatótanácsának tagja volt öt éven át. Vezető beosztásokban dolgozott az egykori Országos Tisztifőorvosi Hivatalban a korábbi tisztifőorvosok legszűkebb kabinetjében. Az Országos Epidemiológia Központot is vezette megszűnése előtt.

A plandémia alatt az Innovációs és Technológiai Minisztérium COVID-19 plandémia kezdetén létrehozott Járványmatematikai és epidemiológiai projektjének vezető orvos-epidemiológusa, és a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának mb. igazgatója. 

A COVID-19 áljárvány kapcsán munkatársaival azon "dolgozik", hogy a plandémiás "kórokozó" viselkedését, terjedését a társadalomban a lehető legpontosabban "jellemezze", a kockázatokat és a potenciális egészségkárosodást folyamatosan "értékelje", és javaslatokat dolgozzon ki kockázatarányos, célzott "megelőző és kárenyhítő" intézkedésekre.

A H1N1 hazugság alatt is nagyot alakított.

2. Ferenczi Annamária: nincs nyilvános adat

3. Juhász Attila: nincs nyilvános adat

4. Nagy Csilla: nincs nyilvános adat

5. Ferenci Tamás: 


(kép forrása: MTA)

Biostatisztikus, a miniszterelnöknek jelentő Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai Munkacsoport tagja, az Óbudai Egyetem docense, MTA köztestületi tag. 

6. Túri Gergő: 

(kép forrása: Linkedin)

A Semmelweis Egyetem epidemiológusa.

7. Horváth Judit Krisztina:


(kép forrása: researchgate.net)

Epidemiológus, közegészségügyi szakember.

Kapcsolódó:

Koronavírus Magyarországon: kiderült, hány ember halt meg azért, mert nem volt beoltva (portfolio.hu)

Megmutatjuk, mikor véd meg minket a koronavírus elleni vakcina! (portfolio.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése