2023. december 26., kedd

Befenyegették a Rejtélyes halálesetek Facebook csoportot, amiért közzétettük a többszöroltott Csala Tibor tanár úr halálát - íme az álláspontunk

Egy Kovács Kitti nevű Facebook felhasználó befenyegette a Rejtélyes halálesetek és súlyos megbetegedések az oltások után nevű Facebook csoportot, miután közzétettük benne Csala Tibor tanár úr halálát. 

Kitti tehát azt követeli, hogy az ismerősét, Csala Tibort ne említsük a csoportban. Azonban, mivel tanár volt, és nincs szó arról, hogy oltatlansága miatt ki lett volna rúgva az iskolából, következik, hogy nagy valószínűséggel minimum két ún. "kovid" elleni ún. "oltást" is kaphatott. Ezután pedig elhalálozott, és ezek tények. 


Tehát mi, a csoport kezelői nem állítottuk, hogy az injekcióktól halt volna meg, csupán tényt közöltünk, hogy nagy valószínűséggel beoltatta magát, utána pedig elhalálozott. Ezt pedig sajnos nincs módunkban eltávolítani, nem áll módunkban a csoport tagjait, a csoport követőit, az olvasóinkat becsapni, átverni és előlük információkat elhallgatni, ahogy teszik ezt úgy általában a kovidfasiszták.

A cikk tehát marad.

Kapcsolódó:

Búcsú Csala Tibortól (facebook.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése